Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis vine la Calarasi miercuri, 9 octombrie, ora 14.00. Cu cine se va intalni presedintele Romaniei

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis vine la Calarasi miercuri, 9 octombrie, ora 14.00. Cu cine se va intalni presedintele Romaniei

Miercuri, 9 octombrie, ora 14. 00, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine la Calarasi. Acesta se va intalni cu elevi si profesori ai Colegiului National Barbu Stirbei, castigatori la olimpiade si concursuri nationale de robotica si fizica, la sediul Primariei Municipiului Calarasi. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, in vizita la Calarasi: Sunteti un judet de frunte in PNL, unde am revenit cu drag

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a vizitat miercuri, 9 octombrie, orasul Calarasi. Presedintele a fost intampinat de sute de simpatizanti in piata din fata primariei.

KLAUS IOHANNIS: Eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult ca motiunea de cenzura sa fie incununata de succes, iar acest guvern esuat, acest guvern in deruta sa plece acasa.

Klaus Iohannis, declaratie surprinzatoare: A mai ramas de rezolvat treaba cu Sectia Speciala

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, PSD pentru modificarile in ceea ce priveste legile justitiei si a afirmat ca a mai ramas de rezolvat chestiunea Sectiei speciale pentru magistrati, aratand.

Klaus Iohannis: imi doresc sa treaca motiunea. Acest guvern esuat trebuie sa plece acasa

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la intalnirea regionala a PNL Bucuresti-Ilfov. Sansele noastre sunt mari. Trebuie sa mai castigam localele si parlamentarele si atunci incepem sa punem Romania.

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernantii din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti, aratand ca este o guvernare paralela cu nevoile de modernizare ale unei societati de tip european, in secolul XXI.

E oficial: Stampila va fi eliminata din administratia publica! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si.

Fifor: Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit. in plus, Fifor afirma ca Victor Ponta nu mai convinge pe nimeni. Victore, esti si ai fost mereu nu pro Romania, ci pro tradare, a mai spus Fifor, relateaza news. ro.

Klaus Iohannis, nou atac: Pesedistii chiar au incercat sa se razbune pe romani

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca pesedistii chiar au incercat sa se razbune pe romani fizic, nu la figurat, la propriu, amintind de protestele din 10 august 2018 cand a sustinut ca jandarmii au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )