Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Voi apara memoria victimelor Holocaustului in mandatul meu. Statul roman si-a insusit lectia trecutului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Voi apara memoria victimelor Holocaustului in mandatul meu. Statul roman si-a insusit lectia trecutului

Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul ceremoniei de decorare a trei supravietuitoare ale Holocaustului, ca in mandatul sau va cauta sa apere memoria victimelor Holocaustului, aratand ca statul roman. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, discurs despre Holocaust: Prin toate demersurile mele voi cauta sa urmaresc o misiune sacra - sa apar memoria victimelor holocaustului si sa onorez adevarul istoric

Prin toate demersurile mele voi cauta sa urmaresc o misiune sacra - sa apar memoria victimelor holocaustului si sa onorez adevarul istoric. O natiune nu poate avea viitor fara a-si cunoaste si respecta trecutul, a spus presedintele Klaus Iohannis marti, la ceremonia de decorare a unor supravietuitori ai Holocaustului. Vezi in articol discursul presedintelui.

Iohannis, mesaj catre victimele Holocaustului: Ca presedinte, voi avea misiunea sacra de a apara memoria lor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti in cadrul ceremoniei de decorare a trei supravietuitoare ale Holocaustului, ca in mandatul sau va cauta sa urmareasca o misiune sacra, sa apere memoria victimelor Holocaustului.

Klaus Iohannis, la 70 de ani de la eliberarea detinutilor de la Auschwitz: Amintirea victimelor Holocaustului, un avertisment dureros al istoriei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la eliberarea detinutilor din lagarul de exterminare de la Auschwitz, ca amintirea victimelor Holocaustului ramane un avertisment.

Klaus Iohannis decoreaza supravietuitorii Holocaustului: Statul Roman lupta impotriva antisemitismului si a xenofobiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, supravietuitori ai Holocaustului in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. in discursul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin acest moment,.

Klaus Iohannis: in arhivele CNSAS se afla memoria comunismului si nu avem dreptul s-o trecem sub tacere

Presedintele Klaus Iohannis afirma, legat de vizita pe care o va face luni la arhivele CNSAS de la Popesti-Leordeni, ca in aceste dosare se afla memoria comunismului si ca ea va avea o contributie importanta.

Klaus Iohannis viziteaza luni arhivele CNSAS: In aceste dosare se afla memoria comunismului si nu avem dreptul s-o trecem sub tacere

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat sambata Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Dan Tapalaga: Demisia lui George Maior a fost ceruta de Klaus Iohannis

JurnalistulDanTapalaga a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis. Avem cateva.

Tudor Chrila, dezamagit de Klaus Iohannis

Solistul trupei Vama,Tudor Chirila, a publicat, pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care isi arata dezamagirea fata de presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca imaginile cu Ponta si Iohannis, zambind la ceremonia de la Iasi, de la Mica Unire, ii provoaca o stare de greata, dupa atacurile murdare din campania electorala.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la arhivele CNSAS: Sustin in continuare conceptul unui Muzeu al Comunismului in Romania. Este necesara o reconciliere cu istoria noastra recenta

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata, incepand cu ora 10:00, o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Klaus Iohannis il vrea pe Constantin Dudu Ionescu in echipa de consilieri

Un nou nume este vehiculat pentru echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis. Potrivit Ziare. com fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu ar putea fi numit consilier de stat pe probeme de Siguranta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )