Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis, la 70 de ani de la eliberarea detinutilor de la Auschwitz: Amintirea victimelor Holocaustului, un avertisment dureros al istoriei

B1 B1,
Klaus Iohannis, la 70 de ani de la eliberarea detinutilor de la Auschwitz: Amintirea victimelor Holocaustului, un avertisment dureros al istoriei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la eliberarea detinutilor din lagarul de exterminare de la Auschwitz, ca amintirea victimelor Holocaustului ramane un avertisment. continuă pe B1

Numai Klaus Iohannis sa nu fii! Caruselul huiduielilor arata cat de putin s-a reformat clasa politica in ultimii ani

Asa dupa cum era de asteptat si asa dupa cum au dovedit-o numeroasele si deloc convergentele adnotari mai mult sau mai putin apreciative ori amabile la comentariul meu de vineri, primul interviu televizat acordat de presedintele Klaus Iohannis a starnit nu doar aplauze. Ci si consistente nemultumiri, scrie Mircea Morariu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Dan Tapalaga: Demisia lui George Maior a fost ceruta de Klaus Iohannis

JurnalistulDanTapalaga a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis. Avem cateva.

Tudor Chrila, dezamagit de Klaus Iohannis

Solistul trupei Vama,Tudor Chirila, a publicat, pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care isi arata dezamagirea fata de presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca imaginile cu Ponta si Iohannis, zambind la ceremonia de la Iasi, de la Mica Unire, ii provoaca o stare de greata, dupa atacurile murdare din campania electorala.

Klaus Iohannis decoreaza supravietuitorii Holocaustului: Statul Roman lupta impotriva antisemitismului si a xenofobiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, supravietuitori ai Holocaustului in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. in discursul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin acest moment,.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la arhivele CNSAS: Sustin in continuare conceptul unui Muzeu al Comunismului in Romania. Este necesara o reconciliere cu istoria noastra recenta

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata, incepand cu ora 10:00, o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Klaus Iohannis viziteaza luni arhivele CNSAS: In aceste dosare se afla memoria comunismului si nu avem dreptul s-o trecem sub tacere

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat sambata Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Klaus Iohannis il vrea pe Constantin Dudu Ionescu in echipa de consilieri

Un nou nume este vehiculat pentru echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis. Potrivit Ziare. com fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu ar putea fi numit consilier de stat pe probeme de Siguranta.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa, la Iasi, la evenimentele dedicate Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, sambata, la Iasi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor. in acest weekend, Iasiul a devenit capitala politica a Romaniei. Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis: Voi apara memoria victimelor Holocaustului in mandatul meu. Statul roman si-a insusit lectia trecutului

Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul ceremoniei de decorare a trei supravietuitoare ale Holocaustului, ca in mandatul sau va cauta sa apere memoria victimelor Holocaustului, aratand ca statul roman.

Fost consilier prezidential: Jocul lui Klaus Iohannis se complica

Jocul presedintelui Klaus Iohannis devine si mai complicat dupa demisia lui George Maior de la conducerea SRI, considera fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu. in.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )