Libnet.ro
UNICEF

00:07

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Voi refuza propunerile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele.

Klaus Iohannis refuza numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

Victor Bostinaru: Klaus Iohannis nici macar nu mimeaza cooperarea in timpul presedintiei UE

Principalul negociator in timpul mandatului romanesc la presedintia UE este Guvernul, declara la RFI europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. El il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca refuza cooperarea cu.

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

Klaus Iohannis retrimite in Parlament pentru reexaminare Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat consilierul prezidential pe Educatie. in cadrul unei declaratii de presa sustinute de la Cotroceni, Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis trimite in Parlament, pentru reexaminare, Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat Ligia Deca, consilierul prezidential pe Educatie in cadrul unei declaratii de presa. Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Klaus Iohannis va respinge propunerea lui Vasilescu la Dezvoltare si a lui Draghici la Transporturi

In cadrul unei declaratii de presa, Klaus Iohannis a anuntat ca nu va semna decretele de numire pentru Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici si ca motivarea refuzului sau va fi facuta la mijlocul saptamanii viitoare. In plus, seful statul si-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )