Libnet.ro
UNICEF

10:31

Klaus Iohannis trimite in Parlament, pentru reexaminare, Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis trimite in Parlament, pentru reexaminare, Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat Ligia Deca, consilierul prezidential pe Educatie in cadrul unei declaratii de presa. Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis retrimite in Parlament pentru reexaminare Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat consilierul prezidential pe Educatie. in cadrul unei declaratii de presa sustinute de la Cotroceni, Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis retrimite Parlamentului modificarile la Legea educatiei

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea actului normativ care modifica Legea educatiei in sensul reducerii numarului de ore, a anuntat, joi, Ligia Deca, consilier de stat in cadrul.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

Ce s-a intamplat la nunta lui Klaus Iohannis. Dezvaluirea facuta de o ruda a cuplului prezidential

Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut in timpul facultatii. Citeste si: Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis Pentru Klaus a fost dragoste la prima vedere. Carmen s-a indragostit.

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat.

Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Cheltuielile cu deplasarea presedintelui Klaus Iohannis au crescut de la an la an. Numai pe benzina si pe intretinerea limuzinelor a dat Klaus Iohannis in 2018 vreo 50. 000 de euro. Seful statului face naveta Bu.

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Anului Nou, in care indeamna romanii sa valorifice oportunitatea detinerii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a dovedi ca Romania este implicata, cu seriozitate,.

Retrospectiva 2018: Klaus Iohannis, la al patrulea an de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in acest an ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale care vor avea loc anul viitor. Cum a aratat anul pentru presedinte si care au fost cele mai importante decizii luate de acesta?.

Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis

Numerologul Mihai Voropchievici afirma ca presedintele Klaus Iohannis nu va lua un nou mandat la Cotroceni. Stire in curs de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )