Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Klaus Iohannis: Voi refuza propunerile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele.

Iohannis respinge ministrii propusi de PSD: Sa mai incerce o data. Nu-l voi revoca pe Augustin Lazar. Voi obtine un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, oficial, ca respinge propunerile facute de PSD pentru Ministerul Transporturilor Lia Olguta Vasilescu) si Ministerul Dezvoltarii Ilan Laufer). PSD o sa aiba ocazia sa mai incerce o data, a spus Iohannis. Seful statului a anuntat ca nu-l va revoca pe procurorul general Augustin Lazar, asa cum a cerut ministrul Justitiei, Tudorel Toader. De asemenea, Iohannis a reiterat ca va candida la prezidentiale.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar. Evaluarea lui Tudorel Toader nu respecta rigorile legii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii lui Tudorel Toader de revocare din functia de procuror general Augustin Lazar. Domnulministru, probabil neavand alta treabamai.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar. Evaluarea lui Tudorel Toader nu respecta rigorile legii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii lui Tudorel Toader de revocare din functia de procuror general Augustin Lazar. Domnulministru, probabil neavand alta treabamai.

Klaus Iohannis, primele declaratii din acest an

Presedintele Klaus Iohannis face primele declaratii de presa din 2019. Declaratiile presedintelui vor fi live, de la ora 12. 00, pe Antena 3 si antena3. ro. Urmareste LIVE declaratiile.

UPDATE Iohannis nu l revoca pe procurorul general, asa cum a cerut ministrul Justitiei: Augustin Lazar face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu il va revoca din functie pe procurorul general Augustin Lazar, asa cum i-a cerut ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

SONDAJ: Sunteti de acord cu suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza numirile in functii ale Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici in Guvern, dar si revocarea din functie a procurorului general al Romaniei, Augustin.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )