Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar. Evaluarea lui Tudorel Toader nu respecta rigorile legii

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar. Evaluarea lui Tudorel Toader nu respecta rigorile legii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii lui Tudorel Toader de revocare din functia de procuror general Augustin Lazar. Domnulministru, probabil neavand alta treabamai. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar. Evaluarea lui Tudorel Toader nu respecta rigorile legii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii lui Tudorel Toader de revocare din functia de procuror general Augustin Lazar. Domnulministru, probabil neavand alta treabamai.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

Klaus Iohannis: Voi refuza propunerile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele.

Iohannis respinge ministrii propusi de PSD: Sa mai incerce o data. Nu-l voi revoca pe Augustin Lazar. Voi obtine un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, oficial, ca respinge propunerile facute de PSD pentru Ministerul Transporturilor Lia Olguta Vasilescu) si Ministerul Dezvoltarii Ilan Laufer). PSD o sa aiba ocazia sa mai incerce o data, a spus Iohannis. Seful statului a anuntat ca nu-l va revoca pe procurorul general Augustin Lazar, asa cum a cerut ministrul Justitiei, Tudorel Toader. De asemenea, Iohannis a reiterat ca va candida la prezidentiale.

UPDATE Iohannis nu l revoca pe procurorul general, asa cum a cerut ministrul Justitiei: Augustin Lazar face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu il va revoca din functie pe procurorul general Augustin Lazar, asa cum i-a cerut ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

SONDAJ: Sunteti de acord cu suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza numirile in functii ale Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici in Guvern, dar si revocarea din functie a procurorului general al Romaniei, Augustin.

Max Balasescu, noi detalii despre acuzatiile la adresa lui Augustin Lazar

Fostul procuror Max Balasescu a vorbit la Antena 3 despre acuzatiile pe care i le-a adus procurorului general Augustin Lazar. Max Balasescu arataca in 1998, cand ancheta devalizarea Bancii Bankcoop,.

Augustin Lazar, INTERVIU INCENDIAR in Le Monde: Nu eram pregatiti de o asemenea presiune autocratica

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a acordat un interviu publicatiei franceze Le Monde, publicat sub titlul Nu eram pregatiti sa suportam o astfel de presiune autocratica. Jurnalistii.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )