Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Nu vor exista taieri de salarii. Nici nu intra in discutie asa ceva

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu vor exista taieri de salarii. Nici nu intra in discutie asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, joi seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu vor exista taieri de salarii, asa cum s-a zvonit. Seful statului a spus ca nu a discutat cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis: in continuare ne dorim cresterea pensiilor. Nu vor exista taieri de salarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca Guvernul Orban, Partidul National Liberal si el doresc cresterea pensiilor. Am avut o discutie cu premierul si cu doamna ministru de la Munca. Mi-au explicat.

Klaus Iohannis, solicitare pentru guvernul liberal: Sa rezolvam lucrul care este cel mai urgent, bugetul pe 2020 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni dimineata, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. inainte de a intra la sedinta liberalilor, seful.

Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Trump in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri, inaintea participarii la Summitul NATO, daca exista un orizont de timp pentru o vizita a presedintelui SUA, Donald Trump, in Romania.

Klaus Iohannis: imi doresc cresterea pensiilor. Legea pensiilor sufera de foarte multe necorelari si neclaritati (VIDEO)

Legea pensiilor sufera de foarte multe necorelari, neclaritati si inechitati care vor trebuie reparate, iar PNL isi doreste cresterea pensiilor in 2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

Klaus Iohannis: Prin votul lor, romanii au spus clar si raspicat ca vor o tara pro-europeana. Devotamentul Diasporei trebuie recunoscut prin sporirea numarului reprezentantilor legitimi ai romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, luni, in discursul sustinut in cadrul sedintei solemne din Parlament, la sporirea numarului de alesi care sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora, in conditiile.

Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Carmen si Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au facut-o la Palatul Buckingham in pragul sarbatorilor. Presedintele Romaniei si sotia sa n-au ratat niciun moment, asa ca s-au pozat in ipostaze amuzante, dar si memorabile. in ce ipostaza s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis la Palatul Buckingham? Majoritatea romanilor au observat .

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se va implica in taierile ilegale de masa lemnoasa din Romania. Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca una dintre preocuparile sale este lega.

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )