Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis a votat la ora 18.30 si, vizibil deranjat, a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a votat la ora 18.30 si, vizibil deranjat, a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, in jurul orei 18. 30, la liceul Jean Monnet din Capitala. La iesirea de la vot, Iohannis a declarat ca a votat pentru un Bucuresti modern si. continuă pe B1

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti la ora 18.30, dar a refuzat sa explice de ce a votat atat de tarziu

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la 18. 30 la sectia de la Liceul Jean Monnet. Iohannis a declarat ca am votat pentru un Bucuresti modern si european, dar a refuzat sa raspunda cand a fost intrebat de ce a votat atat de tarziu. E pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei cand seful statului voteaza ata de tarziu. Liderul PNL Cezar Preda declarase la ora 18. 00 ca presedintele nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice la sectie, dar Administratia Prezidentiala a dezmintit informatia. Potrivit unor surse HotNews. ro, presedintele Iohannis a plecat din Sibiu dupa ora 13. 00, iar in jur de 17. 30 era pe autostrada Pitesti - Bucuresti.

Klaus Iohannisa votat la Liceul Jean Monnet:A fost prima data cand am votat in Bucuresti. Este si orasul meu

Presedintele Klaus Iohannis si-a exercitat votul la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, in jurul orei 18.

Klaus Iohannis, singurul presedinte din ultimii 26 de ani care nu a votat pana la ora 17:00 (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis este singurul din ultimii 26 de ani de democratie care, aflandu-se in cea mai inalta functie din stat, nu a votat pana la ora 17:00, arata.

Gest surprinzator al lui Klaus Iohannis in ziua alegerilor. in 26 de ani, niciun presedinte al Romania nu a...

Klaus Iohannis trebuie sa voteze duminica in Bucuresti, la Liceul Jean Monnet. Pana la momentul scrierii stirii nu se cunoaste ora la care va vota. Klaus Iohannis devine astfel.

Klaus Iohannis, laudat in presa poloneza dupa ce a sustinut Polonia intr-o disputa cu Comisia Europeana

Klaus Iohannis a ajuns in atentia presei poloneze, fiind laudat ca a sustinut Polonia intr-o disputa cu Comisia Europeana, potrivit Digi24. Televiziunea a precizat ca Iohannis sustine guvernul.

Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis in ziua alegerilor

Fostul premier lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis in ziua alegerilor locale. Un PRESEDINTE care isi bate joc de noi chiar si in ziua votului! in urma cu o.

Klaus Iohannis a trimis o lege Parlamentului, pentru reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis ieri Parlamentului la reexaminare legea referitoare la obligatia magazinelor sa elibereze avansuri in numerar pentru ca aceasta contine unele prevederi ce pot genera incertitudine juridica si lipsa de previzibilitate in aplicare.

Salvatorii SMURD morti in Moldova, decorati post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretele de decorare post-mortem a salvatorilor SMURD care si-au pierdut viata dupa ce s-au prabusit joi cu elicopterul in Republica.

Presedintele Klaus Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea cashback

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, sambata, Parlamentului solicitarea de reexaminare a Legii cashback, care prevede posibilitatea retragerii banilor de la comercianti in sistem de bancomat.

Klaus Iohannis trimite o lege Parlamentului, pentru reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis sambata Parlamentului la reexaminare legea referitoare la obligatia magazinelor sa elibereze avansuri in numerar pentru ca aceasta contine unele prevederi ce pot.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )