Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a romilor: Este un bun prilej pentru a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii

B1 B1,
Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a romilor: Este un bun prilej pentru a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor. Seful statului a precizat ca ziua de 8 aprilie va fi cu adevarat una de sarbatoare. continuă pe B1

IOHANNIS, DE ZIUA INTERNATIONALA A ROMILOR: Un bun prilej pentru a condamna manifestarile rasiste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a romilor, prin care si-a reafirmat hotararea de a veghea la protejarea drepturilor cetatenilor apartinand tuturor minoritatilor etnice. Iohannis condmna, de asemenea, manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii.

Iohannis, mesaj de Ziua Romilor: Este un bun prilej de a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor acestei etnii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un un mesaj cu ocazia Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor, in care a subliniat ca va veghea asupra protejarii drepturilor cetatenilor din toate minoritatile. Totodata, acesta a mai afirmat ca 8 aprilie este si un prilej bun de a condamna manifestarile rasiste si de marginalizare a rromilor.

Ziua Internationala a Romilor, sarbatorita pe 8 aprilie la Muzeul National al Taranului Roman

Cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, sarbatorite pe 8 aprilie, Centrul National de Cultura a Romilor - Romano Kher si Agentia Nationala pentru Romi organizeaza trei zile de cultura roma. Evenimentul se desfasoara intre 5 si 7 aprilie, la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua etniei romilor si a Zilei Internationale a romilor

Klaus Iohannisa transmis luni, 8 aprilie, un mesaj cu prilejul Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor. De Ziua etniei romilor transmit salutul meu membrilor comunitatii roma din.

DANCILA, DE ZIUA INTERNATIONALA A ROMILOR: Sa reafirmam determinarea noastra de a combate discriminarea

Premierul Viorica Dancila a transmis, ieri, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, in care a aratat ca aceasta sarbatoare are o dubla semnificatie - de bucurie, precum si de omagiu adus romilor victime ale Holocaustului in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Klaus Iohannis saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare: Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Klaus Iohannis saluta trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, precizand ca acesta este un un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire.

PSD a inregistrat domeniul tuestieu.ro, dupa anuntul aparitiei noii carti a lui Klaus Iohannis

Domeniul tuestieu. ro a fost inregistrat, luni, de catre PSD, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cartii EU. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cartii sale, pe.

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte

Klaus Iohannis raspunde celor mai importante intrebari despre Uniunea Europeana intr-o noua carte: EU. RO un dialog deschis despre Europa Cea de-a treia carte a Presedintelui Klaus Iohannis, EU.

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!.

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )