Libnet.ro
UNICEF

13:15

IOHANNIS, DE ZIUA INTERNATIONALA A ROMILOR: Un bun prilej pentru a condamna manifestarile rasiste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DE ZIUA INTERNATIONALA A ROMILOR: Un bun prilej pentru a condamna manifestarile rasiste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a romilor, prin care si-a reafirmat hotararea de a veghea la protejarea drepturilor cetatenilor apartinand tuturor minoritatilor etnice. Iohannis condmna, de asemenea, manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a romilor: Este un bun prilej pentru a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor. Seful statului a precizat ca ziua de 8 aprilie va fi cu adevarat una de sarbatoare.

Iohannis, mesaj de Ziua Romilor: Este un bun prilej de a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor acestei etnii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un un mesaj cu ocazia Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor, in care a subliniat ca va veghea asupra protejarii drepturilor cetatenilor din toate minoritatile. Totodata, acesta a mai afirmat ca 8 aprilie este si un prilej bun de a condamna manifestarile rasiste si de marginalizare a rromilor.

Ziua Internationala a Romilor, sarbatorita pe 8 aprilie la Muzeul National al Taranului Roman

Cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, sarbatorite pe 8 aprilie, Centrul National de Cultura a Romilor - Romano Kher si Agentia Nationala pentru Romi organizeaza trei zile de cultura roma. Evenimentul se desfasoara intre 5 si 7 aprilie, la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti.

DANCILA, DE ZIUA INTERNATIONALA A ROMILOR: Sa reafirmam determinarea noastra de a combate discriminarea

Premierul Viorica Dancila a transmis, ieri, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, in care a aratat ca aceasta sarbatoare are o dubla semnificatie - de bucurie, precum si de omagiu adus romilor victime ale Holocaustului in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua etniei romilor si a Zilei Internationale a romilor

Klaus Iohannisa transmis luni, 8 aprilie, un mesaj cu prilejul Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor. De Ziua etniei romilor transmit salutul meu membrilor comunitatii roma din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )