Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kobe Bryant, omagiat la Staples Center (Video)

Online Sport Online Sport,
Kobe Bryant, omagiat la Staples Center (Video)

Jucatorii si fanii echipei Los Angeles Lakers i-au adus un omagiu legendarului Kobe Bryant, vineri noapte, la primul meci programat dupa decesul marelui jucator intr-un accident de elicopter. continuă pe Online Sport

VIDEO Momente speciale in Staples Center in memoria lui Kobe Bryant - LeBron James a tinut un discurs emotionant

LA Lakers a jucat primul meci in Staples Center dupa moartea lui Kobe Bryant, legendarul baschetbalist al echipei din Los Angeles. LeBron James si compania nu au putut sa ii dedice victoria, fiind invinsi de Portland Trail Blazers scor 119-127), insa momentele dinaintea partidei au fost unele cu adevarat emotionante.

VIDEO Imagini dure: Los Angeles, in lacrimi! Uriasul LeBron James a plans ca un copil pentru Kobe Bryant

Staples Center, locul unde Los Angeles Lakers isi disputa meciurile de acasa, a stat in picioare, in semn de respect fata de cel care a produs 20 de ani de magie in tricoul echipei, marcand istoria baschetului.

VIDEO Shaquille ONeal, in lacrimi la o emisiune TV - A povestit cum a aflat despre moartea lui Kobe Bryant

Shaquille ONeal a fost prezent la o emisiune TV din SUA, unde a vorbit despre cum a primit vestea mortii lui Kobe Bryant. in prima faza, fostul baschetbalist nu a crezut ca informatia e reala, dar a fost devastat cand totul a fost confirmat de autoritati.

VIDEO AC Milan, in semifinale (4-2 vs Torino, dupa prelungiri) Omagiu adus lui Kobe Bryant pe San Siro

Formatia AC Milan a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Torino, dupa prelungiri si s-a calificat in semifinalele Cupei Italiei. in minutul 24, toti spectatorii au inceput sa aplaude, tot ca un omagiu adus lui Kobe Bryant, care a purtat numarul 24 la Los Angeles Lakers.

Jurnalist suspendat din functie, dupa moartea lui Kobe Bryant. Ce a putut spune pe post

Un jurnalist ABC News a fost suspendat din cauza unor declaratii eronate facute dupa decesul lui Kobe Bryant, arata edition. cnn. com . Ce a putut sa spuna reporterul pe post? Jurnalist suspendat din functie, dupa decesul lui Kobe Bryant Matt Gutman a fost suspendat de catre ACB News, in urma unor declaratii false pe care le-a .

Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Kobe Bryant este unul dintre cei mai importanti jucatori de basketball din toate timpurile. Din pacate, si-a pierdut viata in urma cu cateva zile, iar fanii vor sa-l omagieze. Aproximativ doua milioane de persoane au semnat o petitie online prin care solicita aparitia siluetei lui Kobe Bryant pe sigla NBA. Ca referinta, sigla simbolica nu .

Ce a facut Kobe Bryant in dimineata zilei in care si-a pierdut viata - Marturia unui preot

Kobe Bryant si-a pierdut viata pe 26 ianuarie, in urma unui accident de elicopter. Alaturi de legenda baschetului american au mai murit fiica sa Gianna, 13 ani) si alte sapte persoane. Preotul Steve Sallot a vorbit cu presa americana despre ziua in care a murit Kobe, acesta precizand ce a facut Bryant la prima ora a diminetii.

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant dupa tragedia de duminica: Este imposibil sa imi imaginez viata fara ei

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant: Kobe si Gigi au fost binecuvantarile noastre frumoase luate dintre noi prea curand

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Detaliul tehnic ce ar fi putut salva viata baschetbalistului Kobe Bryant

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicopetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Detaliul tehnic ce ar fi .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )