Libnet.ro
UNICEF

11:45

Detaliul tehnic ce ar fi putut salva viata baschetbalistului Kobe Bryant

Playtech Playtech,
Detaliul tehnic ce ar fi putut salva viata baschetbalistului Kobe Bryant

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicopetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Detaliul tehnic ce ar fi . continuă pe Playtech

ULTIMELE MOMENTE din viata lui Kobe Bryant

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rot.

Simona Halep, Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi reactioneaza dupa moartea baschetbalistului Kobe Bryant. Oribila si cumplita vestea

Fostul jucator de baschet, Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California. in acel accident a murit si fiica sportivului, care avea doar 13 ani.

Kobe Bryant a murit, intr-un accident de elicopter! Fiica sa de 13 ani si-a pierdut si ea viata Black Mamba castigase 5 titluri NBA cu LA Lakers

UPDATE 2 Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Mesajul emotionant al lui LeBron James dupa moartea lui Kobe Bryant - Ce promisiune a facut

Moartea lui Kobe Bryant 41 de ani) si a fiicei lui de 13 ani, Gianna Maria, a socat intreaga lume, in special pe apropiatii baschetbalistului. Legendarul jucator a decedat duminica, 26 ianuarie, intr-un accident de elicopter, iar LeBron James 35 de ani) a scris un mesaj de despartire coplesitor.

Premiile Grammy 2020. Lista completa a castigatorilor galei

Cea de-a 62-a editie a galei premiilor Grammy a avut loc duminica seara, la Staples Center din Los Angeles, unde vedetele si numerosi fani i-au adus un omagiu baschetbalistului Kobe Bryant, care a murit intr-un accident de elicopter.

Ce spun martorii accidentului aviatic in care a murit Kobe Bryant - Nimeni n-ar fi putut supravietui

Presa din SUA a aflat detalii cu privire la accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant, din partea martorilor. Din precizarile jurnalistilor, mai multi oameni au vazut impactul; cativa dintre ei au fost intervievati.

VIDEO Novak Djokovic, coplesit de emotii cand a fost intrebat despre moartea lui Kobe Bryant - Cum a venit imbracat sarbul la interviu

Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, iar la interviul de dupa victoria cu Milos Raonic nu si-a mai putut stapani emotiile atunci cand a venit vorba despre moartea lui Kobe Bryant. Sarbul a venit si echipat special pentru a-i aduce un omagiu celui disparut prematur.

VIDEO Accidentul in care a murit Kobe Bryant, influentat de conditiile meteo - Ce i s-a transmis pilotului inainte de prabusire

Politia din Los Angeles apreciaza ca accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant a fost influentat de conditiile meteo, noteaza presa din SUA. Pilotul nu s-a mai putut orienta si a prabusit aeronava.

Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Kobe Bryant este unul dintre cei mai importanti jucatori de basketball din toate timpurile. Din pacate, si-a pierdut viata in urma cu cateva zile, iar fanii vor sa-l omagieze. Aproximativ doua milioane de persoane au semnat o petitie online prin care solicita aparitia siluetei lui Kobe Bryant pe sigla NBA. Ca referinta, sigla simbolica nu .

Imagini din interiorul elicopterului. Cum a fost filmat Kobe Bryant, inainte de tragedie. Coincidenta bizara

Au aparut primele imagini din interiorul elicopterului prabusit, accident in urma caruia legendarul baschetbalist Kobe Bryant si-a pierdut viata, alaturi de fiica lui si de alte sapte persoane. Imaginile ai fost surprinse de un alt pasager, cu doar cateva zile inainte de producerea tragediei. Imagini din interiorul elicopterului in care s-a aflat Kobe Bryant Materialul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )