Libnet.ro
UNICEF

13:45

Kovesi a fost citata din nou pentru audieri la Sectia speciala de anchetare a magistratilor

Adevărul Adevărul,
Kovesi a fost citata din nou pentru audieri la Sectia speciala de anchetare a magistratilor

Fosta sefa DNA a fost citata, pentru saptamana viitoare, la Sectia seciala de anchetare a magistratilor pentru a fi audiata in dosarul penal deschis pe numele sau in urma unui denunt facut de fugarul Sebastian Ghita. continuă pe Adevărul

Kovesi, chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor / n aceeasi zi la Bruxelles e asteptata o decizie importanta privind numirea procurorului european

Laura Codruta Kovesi ar urma sa fie chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul in care este suspectata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in serviciu, au precizat surse apropiate anchetei. Audierea la controversata sectie speciala este programata in 7 martie, zi importanta pentru fosta sefa a DNA, pentru ca la Bruxelles vor fi decisi reprezentantii Parlamentului European la negocierile cu Consiliul, pentru desemnarea procurorului sef european.

IN 7 MARTIE: Kovesi, citata la Sectia speciala de anchetare a magistratilor

Laura Codruta Kovesi a fost citata, din nou, pentru saptamana viitoare, la Sectia speciala de anchetare a magistratilor.

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou la Parchet: A fost citata chiar in ziua in care Parlamentul European ia o decizie importanta privind desemnarea procurorului-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost citata pentru ziua de 7 martie, la audieri, la Sectia speciala de investigare a magistratilor, in dosarul deschis dupa un denunt al lui Sebastian Ghita, informeaza G4.

CNN: Elon Musk are din nou probleme, ar putea fi ndepartat de tot de la conducerea Tesla

Elon Musk este un vizionar si a initiat un adevarat cult pentru multi dintre clientii lui Tesla. Dar ca CEO Chief Executive Officer) al unei companii listate la bursa a devenit o gura sparta. Acum este din nou in vizorul Securities and Exchange Comission SEC), temuta autoritate de reglementare a pietei de capital, care vrea sa-l lase fara functia de conducere de la Tesla.

Guvernul vrea din nou sa cumpere Cumintenia Pamntului a lui Constantin Brncusi

Guvernul va demara din nou discutii cu proprietarii sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi pentru a o cumpara, imediat dupa ce bugetul pe 2019 va fi promulgat, a declarat Valer-Daniel Breaz, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, la o conferinta de presa privind bugetul pe 2019, sustinuta marti la Muzeul Taranului Roman.

SOC la PRO TV! Primele IMAGINI cu FLORIN BUSUIOC. S-a intamplat, din nou, pe SCENA teatrului

Indragitul Florin Busuioc a urcat din nou pe scena teatrului! Au trecut 3 luni de cand a suferit infarctul. Chiar el apublicat imagini pe Instagram, care au creat multa emotie in randul fanilor. Vedeta Pro.

Criminala de la metrou, din nou in fata judecatorilor. Magdalena Serban a cerut reducerea condamnarii

Criminala de la metrou, Magdalena Serban, a ajuns din nou in fata judecatorilor dupa ce a contestat condamnarea la inchisoare pe viata data de Tribunalul Bucuresti in luna octombrie. Femeia de 37 de ani a.

Directorul general adjunct al Gazprom, Alexandr Medvedev, a fost eliberat din functie

Directorul general adjunct al Gazprom, Alexandr Medvedev, care a coordonat mult timp cresterera exporturilor de gaze in Europa, a fost eliberat din functie, dupa un mandat de 16 ani, a anuntat luni grupul rus, transmite Reuters.

CSM respinge din nou cererea de echivalare a gradului profesional al Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, marti, plangerea formulata de Laura Codruta Kovesi fata de decizia din noiembrie 2018 a Sectiei, care a respins la acea data.

UPDATE Kovesi, dupa victoria din Comisia LIBE: Acest vot este pentru toti cetatenii din Romnia care au sustinut statul de drept / Sunt alaturi de colegii mei magistrati care se lupta cu ndrjire mpotriva subordonarii justitiei de catre politic

Intoarsa la Bucuresti dupa votul pozitiv din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi a declarat ca votul a fost pentru toti cetatenii din Romania care au sustinut lupta anticoruptie si statul de drept. Comentand protestul magistratilor, fosta sefa a DNA a spus ca este alaturi de colegii sai care se lupta cu indarjire impotriva subordonarii justitiei de catre politic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )