Libnet.ro
UNICEF

15:45

Kovesi, despre votul in cazul lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia. O mama ramane sa astepte

Adevărul Adevărul,
Kovesi, despre votul in cazul lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia. O mama ramane sa astepte

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, miercuri dimineata, ca votul parlamentarilor in cazul lui Gabriel Oprea, acela de a nu fi urmarit penal, este un vot politic, procurorii nemaiputand sa stabileasca raspunderea fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Politicienii care blocheaza actul de justitie nu se vor bucura niciodata de respectul si increderea cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis este profund dezamagit de votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea, considerand ca vinovatia sau nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen, a.

Laura Kovesi, despre decizia din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Un vot politic care blocheaza justitia, au mai existat precedente

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Kovesi, a declarat, miercuri dimineata, ca in cazul lui Gabriel Oprea a fost un vot politic care blocheaza justitia, ea apreciind ca au mai existat astfel de.

O MAMA RAMANE SA ASTEPTE! Laura Codruta KOVESI, reactie DURA dupa votul din Parlament privind imunitatea lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri la CSM pentru a sustine un procuror care este cercetat disciplinara privind dosarul in care sunt implicati fosti oficiali din.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, despre votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Democratia trebuie sa fie egala pentru toti

Democratia trebuie sa fie egala pentru toti, a declarat marti ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, referindu-se la faptul ca senatorii au respins luni solicitarea DNA de.

Reactia politistului Marian Godina dupa votul negativ al Senatului in cazul anchetarii lui Gabriel Oprea: Am voie sa spun ce simt? imi e sila!

Marian Godina, politistul care a devenit celebru pe Facebook datorita istorisirilor sale, a reactionat dupa ce senatorii au respins, luni, cererea procurorului general de incuviintare a inceperii urmaririi penale, pentru ucidere din culpa, in cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Godina despre votul la Oprea: Imi e sila. E unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godin a scris luni seara, pe Fakebook, ca votul dat in Senat in cazul lui Gabriel Oprea reprezinta unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist, afirmand ca ii este sila de ceea ce s-a intamplat in Parlament, potrivit Mediafax.

Ministrul Justitiei Raluca Pruna, despre votul care l-a scapat pe Gabriel Oprea de DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat,marti, cu privire la respingerea de catre Senat a cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea, ca problema Romaniei es.

DNA reactioneaza dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala prin votul celor 73 de senatori care i-au protejat imunitatea: Ancheta este blocata. Actul de justitie nu mai poate fi infaptuit

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, marti, ca decizia senatorilor de a respinge cererea privind inceperea urmaririi penale, in cazul lui Gabriel Oprea, are drept consecinta blocarea anchetei penale fata de fostul vicepremier, acuzat de procurori de ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in urma votului din Senat procurorii nu mai pot sa stabileasca raspunderea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea si ca, astfel,.

Godina despre votul la Oprea: imi e sila. E unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist

Marian Godina a fost revoltat de decizia senatorilor de a respinge solicitarea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Marian Godina a scris, luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca acesta este unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )