Libnet.ro
UNICEF

11:15

O MAMA RAMANE SA ASTEPTE! Laura Codruta KOVESI, reactie DURA dupa votul din Parlament privind imunitatea lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia (VIDEO)

B1 B1,
O MAMA RAMANE SA ASTEPTE! Laura Codruta KOVESI, reactie DURA dupa votul din Parlament privind imunitatea lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi s-a prezentat miercuri la CSM pentru a sustine un procuror care este cercetat disciplinara privind dosarul in care sunt implicati fosti oficiali din. continuă pe B1

Kovesi, despre votul in cazul lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia. O mama ramane sa astepte

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, miercuri dimineata, ca votul parlamentarilor in cazul lui Gabriel Oprea, acela de a nu fi urmarit penal, este un vot politic, procurorii nemaiputand sa stabileasca raspunderea fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa.

Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in urma votului din Senat procurorii nu mai pot sa stabileasca raspunderea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea si ca, astfel,.

Elena Udrea: Am trecut-o si pe Laura Codruta Kovesi pe acatist

Elena Udrea a spus ca i-a trecut numele Laurei Codruta Kovesi pe acatist la biserica. M-am rugat pentru toti adversarii mei, chiar si pentru cei care mi-au facut foarte mult rau in ultimul an si ju.

Sefa DNA, impresionata de suferinta mamei lui Bogdan Gigina: Este un vot politic, care blocheaza justitia. Deci o mama ramane sa astepte

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, miercuri dimineata, la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ca votul de luni al senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind incuviintarea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina este un vot politic, care blocheaza justitia.

Fostul sef din cadrul SRI Daniel Dragomir ramane in arest preventiv. Decizia este definitiva

Fostul sef in cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI) Daniel Dragomir ramane in arest preventiv, in dosarul Black Cube, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, miercuri, contestatia acestuia in dosarul Black Cube, privind spionarea comunicatiilor si hartuirea familiei si a unor apropiati ai sedei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ion Cristoiu: Codruta Kovesi nu poate sa spuna ca DNA investigheaza pentru ca o mama asteapta (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca afirmatiile sale din ziua precedenta, referitoare la mama.

Nu mai pot sa tac!: Reactie dura a lui Gica Hagi dupa ce fiul sau nu a fost convocat la echipa nationala

Reactie virulenta a lui Gica Hagi, dupa ce fiul sau, Ianis, nu a fost convocat la nicio echipa nationala, in condtiile in care acesta a evoluat in prima Liga, iar recent s-a transferat la.

Traian Basescu, reactie dura legat de ultimele discutii din sistemul de invatamant: Retrograzii Ecaterina Andronescu, Victor Viorel Ponta si Liderii Sindicali! (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut luni o reactie pe tema initiativei Ecaterina Andronescu de a amana concursurile de numire de directori de scoli pentru un an. Presedintele PMP o acuza pe fosta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )