Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sebastian Ghita, intrebat de ce nu arata POZA CU KOVESI, vorbeste despre nevoia de SUPRAVIETUIRE

B1 B1,
Sebastian Ghita, intrebat de ce nu arata POZA CU KOVESI, vorbeste despre nevoia de SUPRAVIETUIRE

Sebastian Ghita a promis ca va face curand publica poza care demonstreaza ca Laura Kovesi a fost in locuinta sa. Nu o va face insa chiar acum deoarece considera ca trebuie sa fie mai prudent si sa se. continuă pe B1

Sebastian Ghita, intrebat care era melodia preferata a Laurei Codruta Kovesi: What a Wonderful World a lui Louis Armstrong

Ion Cristoiu l-a intrebat joi seara pe Sebastian Ghita, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce muzica asculta Laura Codruta Kovesi la presupusele petreceri la care ar fi participat impreuna cu acesta, iar Ghita a raspuns ca CD-ul preferat al sefei DNA este Best of Louis Armstrong.

Sebastian Ghita, intrebarea-cheie pentru Kovesi

Ghita i-a intrebat, pe cei care il ancheteaza, cum explica faptul ca el este acuzat de toate faradel.

Reactia DNA, dupa ce a Sebastian Ghita a spus ca are o poza secreta cu Laura Codruta Kovesi: Nu comentam situatii ipotetice

DNA a venit cu o prima reactie dupa ce Sebastian Ghita iar fi aratat o poza secreta cu Laura Coduta Kovesi. Nu dam reactii la situatii ipotetice. Stim noi daca acolo era poza sau cei-a aratat,.

Sebastian Ghita spune ca are un filmulet cu Kovesi, dar e o problema si pentru mine

Sebastian Ghita a declarat ca poza cu Laura Codruta Kovesi pe care i-a aratat-o jurnalistului Ion Cristoiu este, de fapt, o inregistrare. Afaceristul a refuzat sa confirme sau sa infirme o informatie.

Antena 3 si Romania TV, partea a doua a interviului cu Sebastian Ghita: Rar o vedeai pe Codruta Kovesi fara Coldea la aceste intalniri / Eu aduceam lautarii la petreceri / Ghita sustine ca nu e vorba de o fotografie cu Kovesi, ci de o imagine dintr-un fi

Antena 3 si Romania TV prezinta partea a doua a interviului pe care Sebastian Ghita, fugit in Serbia, i l-a acordat lui Ion Cristoiu. Antena 3 a prezentat partea a doua a interviului cu titlul Ghita arata fotografia cu Kovesi la el acasa, dar acest lucru nu s-a intamplat nici joi seara, la fel ca miercuri. In schimb, Ion Cristoiu a descris fotografia, afirmand ca se puteau vedea, in imagine, de la dreapta la stanga, socrul lui Ghita, sotia domniei sale si Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita: Mi-e clar de ce Kovesi nu pleaca. O s-o intreb pe prietena mea, Codruta, daca a complotat

Sebastian Ghita a declarat ca stie de Laura Codruta Kovesieste mentinuta la sefia DNA. Acesta amai declarat ca stie si cu ce ambasade si servicii secrete au lucrat cei care au facut din el o.

Sebastian Ghita: Mi-e clar de ce Kovesi nu pleaca. O s-o intreb pe prietena mea, Codruta, daca a complotat (VIDEO)

Sebastian Ghita a declarat ca stie de Laura Codruta Kovesieste mentinuta la sefia DNA. Acesta amai declarat ca stie si cu ce ambasade si servicii secrete au lucrat cei care au facut din el o.

Sebastian Ghita, despre petrecerile SRI: Daniel Morar si Traian Basescu nu veneau. Altfel, toti voiau sa ajunga la cat mai multe petreceri si cat mai restranse

Sebastian Ghita a vorbit, intr-un interviu, despre petrecerile SRI. Acesta i-a spus jurnalistului Ion Cristoiu ca toti politicienii erau doritori sa participe la astfel de evenimente si, in acelasi timp, voiau.

Cum arata, de fapt, POZA pe care i-a aratat-o Sebastian Ghita lui Ion Cristoiu, in care apare Kovesi?! Nimeni NU SE ASTEPTA LA ASTA (FOTO)

Dupa ce Sebastian Ghita i-a aratat fotografia lui Ion Cristoiu in care ar aparea Laura Codruta Kovesi, acasa la el, pe internet au aparut tot felul de glume. Internautii au publicat aceasta poza, spunand .

Sebastian Ghita, noi declaratii despre faimoasa poza: Presedintele Iohannis.... / Cristoiu: Proba exista! in poza apare si socrul lui Ghita

Sebastian Ghita i-a aratat jurnalistului Ion Cristoiu faimoasa poza cu Laura Codruta Kovesi, facuta chiar in locuinta lui. Jurnalistul a confirmat ca imaginea exista si a sustinut ca Laura Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )