Libnet.ro
UNICEF

19:45

Kovesi s-a prezentat, vineri, la Politie, pentru controlul judiciar

Hotnews Hotnews,
 Kovesi s-a prezentat, vineri, la Politie, pentru controlul judiciar

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Kovesi s-a prezentat la Politie pentru controlul judiciar: Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa, transmite Mediafax. 09 Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania, a declarat Kovesi la iesirea din sectia de politie.

Kovesi a contestat la Instanta suprema controlul judiciar

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a depus, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, o contestatie impotriva masurii controlului judiciar, dispusa impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa, in legatura cu aducerea in tara a fostului director FNI Nicolae Popa.

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat la Politie in urma controlului judiciar: Sunt un procuror care le inspira teama celor care vor sa fure linistit in Romania

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri dimineata la Sectia 18 Politie din Bucuresti, in cadrul procedurii de control judiciar.

Kovesi a contestat la inalta Curte controlul judiciar impus de procuroarea Adina Florea

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar, luata intr-un dosar pe rolul sectiei speciala de anchetare a magistratilor. Cauza se afla in.

Actionarii Clubului Colectiv au scapat de controlul judiciar

Cei trei actionari ai clubului Colectiv nu se mai afla sub controlul judiciar, asta dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca o asemenea masura nu se mai justifica.

Laura Codruta Kovesi, la Sectia 18 de Politie: Este evident ca sunt parte a unei campanii de hartuire

Update 11. 30: Urmatorul termen pentru controlul judiciar este luni, 1 aprilie, cand fosta sefa a DNA se va prezenta din nou la Politie. Update 11. 10: Laura Codruta Kovesi a semnat controlul judiciar. La final a.

Eurodeputatii din Comisia LIBE critica controlul judiciar impus lui Kovesi

Eurodeputatiii din Comisia LIBE, cativa chiar din conducere, au criticat prin mesaje pe retelele de socializare masura controlului judiciar dispusa in cazul Laurei Codruta Kovesi, candidat la sefia Parchetului UE, de catre Sectia de anchetare a magistratilor.

Oficial: Ce interdictii are Laura Codruta Kovesi sub controlul judiciar impus de Adina Florea

Sectia de investigare a infractiunilor in justitie a comunicat oficial ce interdictii i-au fost impuse fostei sefe DNA prin masura controlului judiciar in dosarul aducerii in tara a fugarului Nicolae Popa, in care este acuzata de mai multe infractiuni.

Lucian Onea ramane cu controlul judiciar. inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins definitiv plangerea fostului sef DNA Ploiesti

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins plangerea lui Lucian Onea impotriva controlului judiciar impus de procurori. Respinge, ca nefondata, plangerea formulata de inculpatul Onea Lucian Gabriel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )