Libnet.ro
UNICEF

19:00

Kovesi a contestat la Instanta suprema controlul judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kovesi a contestat la Instanta suprema controlul judiciar

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a depus, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, o contestatie impotriva masurii controlului judiciar, dispusa impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa, in legatura cu aducerea in tara a fostului director FNI Nicolae Popa. continuă pe Ziarul Bursa

Laura Codruta Kovesi, pusa sub control judiciar. Fosta sefa DNA are rol de inculpat

Laura Codruta Kovesi a fost pusa, joi seara, sub control judiciar, de procurorii Sectiei de Investigare a Infractunilor din Justitie. Fosta sefa DNA a stat la audieri timp de sase ore. Fosta sefa DNA a.

Kovesi a contestat la inalta Curte controlul judiciar impus de procuroarea Adina Florea

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar, luata intr-un dosar pe rolul sectiei speciala de anchetare a magistratilor. Cauza se afla in.

Instanta suprema judeca miercuri contestatia depusa de Kovesi impotriva controlului judiciar

Instanta suprema va judeca, miercuri, contestatia depusa de fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi impotriva masurii controlului judiciar dispusa impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea.

Imagini teatrale: Kovesi, in lacrimi la Instanta

Laura Codruta Kovesi a dat cu subsemnatul la Politie. S-a prezentat la ora 11. 00, la Sectia 18 de Politie, asa cum dicteaza controlul judiciar. Fosta sefa DNA a fost pusa, joi seara, sub control judiciar,.

Kovesi a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar

Laura Codruta Kovesi a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie masura preventiva a controlului judiciar. Contestatia a fost depusa astazi la ICCJ si se va judeca saptamana viitoare.

Subiectele zilei: Laura Codruta Kovesi in continua lupta cu statul/ Obiectivul este ca fosta sefa a DNA sa fie arestata; Se intoarce Coposu in mormant. PNTCD a facut alianta cu PSD pentru alegerile europarlamentares Oamenii din Casa Sperantei. Un documen

Diferenta dintre nemti si romani in business explicata de un german stabilit in Romania: noi nu ne apucam de treaba pana nu avem un sef, voi nu faceti treaba pentru ca aveti prea multi sefi. O poveste nemteasca - de la un neamt care a stat multi ani in Romania si e mai roman ca multi dintre noi. Dupa multa vreme de lucrat cu romani, si-a dat seama care e diferenta intre romani si nemti in business, in general.

Kovesi s-a prezentat la Politie pentru controlul judiciar: Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa, transmite Mediafax. 09 Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania, a declarat Kovesi la iesirea din sectia de politie.

Kovesi s-a prezentat, vineri, la Politie, pentru controlul judiciar

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa, transmite Mediafax.

Actionarii Clubului Colectiv au scapat de controlul judiciar

Cei trei actionari ai clubului Colectiv nu se mai afla sub controlul judiciar, asta dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca o asemenea masura nu se mai justifica.

Kovesi, pusa sub control judiciar. Fosta sefa DNA: Procurorul de caz mi-a interzis sa vorbesc despre acest dosar. E o masura de a-mi inchide gura. Disperarea unora a ajuns la anumite cote (VIDEO)

Dupa o audiere-maraton la Sectia speciala de investigare a magistratilor, Laura Codruta Kovesi a insistat ca nu poate spune absolut nimic despre dosarul care o vizeaza si nici despre discutiile cu procurorul, de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )