Libnet.ro
UNICEF

10:15

Kovesi, validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european

Antena3 Antena3,
Kovesi, validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi, drum liber catre sefia Parchetului European. Laura Codruta Kovesi a fost desemnata oficial, joi, procuror-sef european. Kovesi a obtinut 17 din 22 de voturi exprimate, in conditiile. continuă pe Antena3

Norica Nicolai: Doamna Kovesi e rodul unui joc de interese intre Franta si Germania

Norica Nicolai a declarat la Antena 3 ca Laura Codruta Kovesi a fost validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european, pe baza unui joc de interese intre Franta si.

Kovesi, salariu urias daca va ajunge procuror-sef al Parchetului UE

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european, ar putea castiga aproape triplu fata de ultima sa re.

Cati bani ar putea castiga Kovesi daca va ajunge procuror-sef al Parchetului UE

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european, ar putea castiga aproape triplu fata de ultima sa re.

Kovesi, dupa ce a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: E o recunoastere a profesionalismului

Kovesi a avut o prima reactie dupa ce a fost validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa DNA a sustinut ca votul din COREPER, precum si votul din.

Kovesi a fost votata in COREPER pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost votata joi pentru functia de procuror european sef in COREPER. Decizia a fost luata cu 17 voturi din 22. Guvernul Romaniei a dat insa mandat reprezentantei tarii noatre in COREPER sa voteze impotriva fostei sefe DNA. Ce urmeaza pentru Kovesi dupa votul din COREPER.

Orban, dupa ce Kovesi a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: Victorie imensa la care a contribuit si Iohannis

Ludovic Orban a transmis un mesaj dupa ce Laura Codruta Kovesia castigat votul pentru pozitia de procuror sef european in Consiliul Uniunii European. Presedintele PNL sustine ca este o victorie imensa pe.

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi, in lupta pentru functia de procuror-sef european

Negociatorii Consiliului Uniunii Europene si cei ai noului Parlament European format dupa alegerile din 23-26 mai vor avea marti o prima runda de discutii cu privire la desemnarea sefului Biroului Procurorului.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

SUB LUPA UNIUNII EUROPENE Rusia si Ucraina - fata in fata pentru o noua intelegere privind tranzitul gazelor

Reprezentantii Ucrainei, Rusiei si Uniunii Europene sunt asteptati sa se intalneasca in aceasta saptamana, mai exact pe 19 septembrie, la Bruxelles, unde vor incepe noi negocieri asupra unui acord privind tranzitul gazelor rusesti catre Europa, prin Ucraina.

Eurostat: Oamenii prefera deplasarile cu masina in interiorul Uniunii Europene

Masina a reprezentat in 2017 principalul mijloc de transport intern in toate statele membre ale Uniunii Europene, fata de calatoriile cu trenul, autocarul sau autobuzul, arata datele prezentate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )