Libnet.ro
UNICEF

14:30

BNR spera ca Parlamentul sa ignore referendumul din Marea Britanie. Ce spune Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR

Antena3 Antena3,
BNR spera ca Parlamentul sa ignore referendumul din Marea Britanie. Ce spune Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR

Marea Britanie vrea separarea de Uniunea Europeana. A fost o lupta dramatica ce s-a incheiat la vot cu un rezultat si mai dramatic. 17 milioane si jumatate de oameni au decis sa puna capat. continuă pe Antena3

Cand vom sti rezulatele votului de la referendumul din Marea Britanie

Pietele financiare sunt pe muchie de cutit inaintea referendumului de joi din Marea Britanie in cadrul caruia se va vota pentru iesirea sau ramanerea tarii in Uniunea Europeana. In comparatie cu un scrutin obisnuit, investitorii vor avea de asteptat.

BREXIT. Teorii ale conspiratiei la referendumul din Marea Britanie

La sectiile de vot din estul Londrei, au inceput sa apara teorii ale conspiratiei legate de creioanele care sunt distribuite la sectiile de votare pentru referendumul care va decide iesirea sau ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, relateaza The Independent. Astfel, internautii sustin ca respectivele creioane sunt folosite de Guvern pentru ca membrii sectiilor de votare sa controleze cate voturi sunt pro-Brexit.

Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

Compania britanica YouGov va publica un sondaj in care va arata cum s-a votat la referendumul privind apartenenta la UE la scurt timp dupa inchiderea urnelor, sperand sa repete predictia reusita privind rezultatul scrutinului privind independenta Scotiei din 2014, informeaza Reuters, potrivit HotNews.

Sondaj: Romanii cred ca referendumul din Marea Britanie este legitim si ca el ar trebui organizat si in Romania (FOTO)

Universitatea din Southampton a realizat o cercetare ampla, iarunuldintre obiectivele studiului a fost acela sa se descopere opiniile cetatenilor rezidentiinlegatura cu Brexitul din.

FOTO. BREXIT: Ce titreaza marile publicatii despre referendumul din Marea Britanie

Britanicii voteaza, joi, daca raman sau pleaca din Uniunea Europeana. Va prezentam ce scriu marile publicatii internationale despre Brexit: .

Pietele din Europa, optimiste cu privire la referendumul din Marea Britanie

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, investitorii pariind ca Marea Britanie va alege, in referendumul de astazi, sa ramana in UE.

BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia,.

Prima reactie a Angelei Merkel dupa referendumul din Marea Britanie: O lovitura dura, dar UE este suficient de puternica astfel incat sa dea raspunsurile cuvenite situatiei

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa ramana unita in urma Brexitului. Uniunea Europeana este suficient de puternica astfel incat sa dea.

Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Referendumul din Marea Britanie a produs unele reactii extrem de amuzante pe internet. BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Desigur, un [].

Analiza AFP: Cum va schimba votul din Marea Britanie Uniunea Europeana

Uniunea Europeana nu va mai fi la fel, indiferent de rezultatul votului la referendumul din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE, arata agentia France Presse, intr-o analiza.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )