Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

România Liberă România Liberă,
Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca la parada militara de 1 Decembrie l-a impresionat cel mai mult momentul cand a fost invitat la o fotografie cu veteranii de razboi, ranitii, vaduvele si copiii celor care si-au pierdut viata la datorie. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Vrem ca achizitiile publice sa fie mai transparente

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca isi doreste ca procedurile de achizitii publice sa fie derulate mai transparent, el adaugand ca in Romania exista in acest sens si 'obiceiul' de a adauga in legislatie prevederi pe langa cele obligatorii din punct de vedere european, relateaza Agerpres.

Dacian Ciolos are un nou consilier: Cristian Ghinea. Ce atributii va avea

Politologul Cristian Ghinea va fi numit de premierul Dacian Ciolos consilier pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului. Ghinea este liderulCentrului Roman de Politici Europene CRPE), unul dintre cele mai active ONG-uri din Romania in materie de politica externa.

Dacian Ciolos: Legislatia achizitiilor publice trebuie sa aiba ca scop eficienta, nu sa convina unora

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului fondurilor europene, Aura Raducu, sa propuna masuri de simplificare a procedurilor achizitiilor publice asa incat legislatia sa fie clara si transparenta, iar proiectele sa fie alese pe baza eficientei, si.

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene: Cand Dacian Ciolos iti cere ceva, nu refuzi

Cristian Ghinea a anuntat, luni, pe Facebook, ca va fi consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului, dupa ce a acceptat propunerea facuta de premierul Dacian Ciolos.

Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia

Daca noile terminale high end cu Windows 10 lansate de Microsoft nu va multumesc, NuAns Neo s-ar putea sa fie gadgetul perfect pentru voi. Cei de la Microsoft au investit foarte mult timp si bani in Windows 10 Mobile, versiunea pentru smartphone-uri a celui mai nou sistem de operare iesit din Redmond. Desi nu ne-am [] Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mai mult de jumatate din tinerii din Romania detin un smartphone

Mai mult de jumatate dintre tinerii din Romania, cu varste intre 14 si 17 ani, detin un smartphone, iar 86% dintre ei interactioneaza prin intermediul retelei de socializare Facebook, reiese din rezultatele editiei a doua a Raportului Consumer Report 2015, publicate de agentia de media Starcom MediaVest.

Cel mai mare fond de pensii din lume a avut in trimestrul trei cel mai prost rezultat de dupa 2008

Fondul de pensii de stat din Japonia, cel mai mare de acest fel din lume, a inregistrat cel mai slab rezultat trimestrial incepand din 2008, dupa ce valoarea activelor a scazut cu 64 miliarde dolari in trimestrul al treilea, in contextul turbulentelor.

Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 din Spania. Cui i-a dedicat premiul

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost desemnat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul 2014/2015. El a castigat si premiul pentru cel mai bun atacant, in timp ce tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a fost numit cel mai bun antrenor.

Lionel Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014-2015 din Primera Division

Lionel Messi a fost votat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei sezonul 2014-2015), el castigand de asemenea si titlul de cel mai bun atacant. Luis Enrique s-a impus la categoria cel mai bun antrenor.

Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga

Daca citesti aceasta stire, sansele sa detii un selfie stick sunt destul de mari. Totusi, punem pariu canu arata ca cel din imaginea de mai jos. A trecut mai bine de un an de cand selfie stick-urile au devenit ubicue. Le-am vazut la concerte, pe strada, la serviciu si la scoli. Fotografia mea de profil [] Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )