Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare fond de pensii din lume a avut in trimestrul trei cel mai prost rezultat de dupa 2008

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare fond de pensii din lume a avut in trimestrul trei cel mai prost rezultat de dupa 2008

Fondul de pensii de stat din Japonia, cel mai mare de acest fel din lume, a inregistrat cel mai slab rezultat trimestrial incepand din 2008, dupa ce valoarea activelor a scazut cu 64 miliarde dolari in trimestrul al treilea, in contextul turbulentelor. continuă pe Wall-Street Ro

Foto: Cel mai inalt zgarie-nori din lume se construieste in Arabia Saudita

Arabia Saudita vrea sa construiasca o cladire de kilometru in inaltime. Astfel, Burj Khalifa ar putea sa nu mai fie cea mai inalta cladire din lume pentru mult timp, potrivit mashable.

Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara

Conform celor de la Telecom Daily, putem spune ca Rusia a inventat primul centru de date nuclear din lume. Centrele de date sunt de fapt un conglomerat de servere care stocheaza si gestioneaza toate informatiile din mediul online. Acestea in mod normal au nevoie de multa energie,insa nu neaparat ceva care ar putea ilumina un [] Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SAINT-GOBAIN: cele mai inovatoare mall-uri din lume

Astazi, tendintele, functiunile gazduite si, cel mai important, design-ul exterior si cel interior al cladirilor, se afla in continua schimbare. Mall-urile se modifica in acelasi timp cu ele, iar in acest proces ele servesc drept barometru pentru experienta consumatorilor. Se obisnuia ca mall-urile sa fie pur si simplu depozite pentru o varietate de magazine, fiind un centru de atractie tocmai datorita comoditatii. Marile mall-uri din zonele suburbane erau, de fapt, magazine de baza, care raspundeau nevoilor de consum. Mall-urile au devenit o experienta imbunatatita fata de cea a shopping-ului de pe marile bulevarde.

Bucurestiul, pregatit de sarbatori. Bucharest Christmas Market, cel mai mare targ de Craciun din Capitala, si-a deschis portile

Vineri, cel mai mare targ de Craciun din Bucuresti a fost deschis in Piata Universitatii pentru vizitatori. Bradul inalt de 15 este luminat cu ajutorul a 20. 000 de beculete.

Faze Tari: Si-a scos sase coaste pentru o talie de 35 de cm. Obsesia unei tinere de a semana cu Jessica Rabbit; La 83 de ani, o romanca e Miss Holocaust; Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nas cu cel mai mare dusman: un castravete

Sunt identice, dar nu-s gemene Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea sa afle daca exista in lume vreo persoana care sa-i semene leit. Are doar 24 de ani, dar arata de trei ori mai batrana. Transformarea incredibila a unei culturiste din Rusia Aleksandra Rudenko s-a pregatit intens pentru Campionatul Mondial de Fitness. Desi este o culturista de top.

SONDAJ IRES: Rusia, considerata cel mai mare dusman al Romaniei. Cate cunosc romanii despre produsele rusesti

Cei mai multi dintre romani cred ca cel mai mare dusman al Romaniei este Rusia, iar, la polul opus, se afla SUA si Germania, considerate de romani tari - prietene Romaniei, potrivit unui sondaj IRES. Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca Federatia Rusa reprezinta o amenintare pentru securitatea Romaniei. in cazul unui conflict militar, 49% din respondenti cred ca Romania ar trebui sa fie neutra.

Cel mai mare arbitrude MMA al lumii vine la RXF 21 Bucuresti. Herb Dean a fost martor la executia Rondei Rousey

Pe 15 noiembrie, la Melbourne, in fata a 56. 000 de spectatori, cea mai valoroasa luptatoare de MMA a lumii, americana Ronda Rousey, 28 de ani, a suferit prima infrangere din cariera.

UPDATE Se aprind beculetele in Bucuresti.Ce gasim la cel mai mare targ de Craciun din oras

De cateva zile, Bucurestiul este imbracat in straie de sarbatoare si la tot pasul sunt o multime de oameni de zapada, ghirlande si globulete colorate. Reprezentantii municipalitatii au anuntat ca beculetele se vor aprinde luni seara.

VIDEO Cel mai mare spital din Oltenia prezinta risc seismic de gradul doi. Unitatea spitaliceasca va fi consolidata din temelii

Spitalulul Judetean din Craiova prezinta risc seismic de gradul doi, iar reprezentantii Consiliului Judetean Dolj au anuntat ca unitatea spitaliceasca va intra intr-un process amplu de reabilitarea. Valorea investitiei se ridica la aproximativ 50 de milioane de euro.

China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa

Momentan recordul celui mai mare accelerator de particule din lume il tine Elvetia. Faimosul Mare Accelerator de Hadroni CERN din Elvetia este cunoscut datorita imensului tunel circular de sub pamant ce are o circumferinta de 17 kilometri. in curand acesta va fi depasit. China planuieste sa construiasca unul de doua ori mai mare decat cel al [] China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )