Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia

Playtech Playtech,
Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia

Daca noile terminale high end cu Windows 10 lansate de Microsoft nu va multumesc, NuAns Neo s-ar putea sa fie gadgetul perfect pentru voi. Cei de la Microsoft au investit foarte mult timp si bani in Windows 10 Mobile, versiunea pentru smartphone-uri a celui mai nou sistem de operare iesit din Redmond. Desi nu ne-am [] Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca la parada militara de 1 Decembrie l-a impresionat cel mai mult momentul cand a fost invitat la o fotografie cu veteranii de razboi, ranitii, vaduvele si copiii celor care si-au pierdut viata la datorie.

Nokia 230 este cel mai nou feature phone produs de Microsoft

Anuntat in urma cu foarte scurt timp, noul Nokia 230 este feature phone produs de Microsoft menit sa ofere cateva functii in plus celor care nu vor un smartphone. in momentul in care Microsoft a achizitionat cea mai mare parte a companiei Nokia, nu a castigat doar dreptul sa lanseze noi smartphone-uri Lumia, ci si [] Nokia 230 este cel mai nou feature phone produs de Microsoft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 din Spania. Cui i-a dedicat premiul

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost desemnat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul 2014/2015. El a castigat si premiul pentru cel mai bun atacant, in timp ce tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a fost numit cel mai bun antrenor.

Lionel Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014-2015 din Primera Division

Lionel Messi a fost votat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei sezonul 2014-2015), el castigand de asemenea si titlul de cel mai bun atacant. Luis Enrique s-a impus la categoria cel mai bun antrenor.

Cel mai mare fond de pensii din lume a avut in trimestrul trei cel mai prost rezultat de dupa 2008

Fondul de pensii de stat din Japonia, cel mai mare de acest fel din lume, a inregistrat cel mai slab rezultat trimestrial incepand din 2008, dupa ce valoarea activelor a scazut cu 64 miliarde dolari in trimestrul al treilea, in contextul turbulentelor.

Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga

Daca citesti aceasta stire, sansele sa detii un selfie stick sunt destul de mari. Totusi, punem pariu canu arata ca cel din imaginea de mai jos. A trecut mai bine de un an de cand selfie stick-urile au devenit ubicue. Le-am vazut la concerte, pe strada, la serviciu si la scoli. Fotografia mea de profil [] Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor

Noul procesor Exynos 8890 de la Samsung a obtinut un scor de exceptia pe AnTuTu. Samsung se pare ca va ramane in randul celor mai importanti producatori de procesoare de pe piata si anul viitor, odata cu lansarea celui mai nou model din seria Exynos. Dintre cele opt nuclee, patru sunt personalizate si se bazeaza [] Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Urmatorul mare razboi va fi, cel mai probabil, cibernetic

In secolul XXI, expertii sunt de parere ca razboaiele nu vor mai cauza distrugeri in teren si vieti pierdute, ci vor afecta sistemele informatice ale oponentilor. Cercetatorul american Dan Kuehl, din cadrul Universitatii Nationale Americane de Aparare, a definit razboiul informatic ca fiind conflictul dintre doua sau mai multe grupuri de persoane, purtat in totalitate [] Urmatorul mare razboi va fi, cel mai probabil, cibernetic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare arbitrude MMA al lumii vine la RXF 21 Bucuresti. Herb Dean a fost martor la executia Rondei Rousey

Pe 15 noiembrie, la Melbourne, in fata a 56. 000 de spectatori, cea mai valoroasa luptatoare de MMA a lumii, americana Ronda Rousey, 28 de ani, a suferit prima infrangere din cariera.

Foto: Cel mai inalt zgarie-nori din lume se construieste in Arabia Saudita

Arabia Saudita vrea sa construiasca o cladire de kilometru in inaltime. Astfel, Burj Khalifa ar putea sa nu mai fie cea mai inalta cladire din lume pentru mult timp, potrivit mashable.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )