Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ce l-a obligat pe Donald Trump sa-si concedieze consilierul. Cine sunt oamenii cu care intrase in conflict Steve Bannon

România Liberă România Liberă,
Ce l-a obligat pe Donald Trump sa-si concedieze consilierul. Cine sunt oamenii cu care intrase in conflict Steve Bannon

Presedintele Donald Trump i-a multumit lui Steve Bannon, imediat dupa ce a anuntat ca il demite pe acesta din functia de consilier pe probleme strategice la Casa Alba. continuă pe România Liberă

Donald Trump si-a dat afara consilierul pentru Politici strategice. Steve Bannon s-a intors la portalul de extrema dreapta Breitbart News: Presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis, vineri, pe Steve Bannon din functia de consilier prezidential pentru Politici strategice, afirma surse citate de cotidianul The New York Times. Bannon este considerat creatorul agendei nationaliste a presedintelui american Donald Trump. Stire in curs de actualizare.

Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

SUA: Miliardarul Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, a afirmat, intr-un interviu publicat miercuri, Steve Bannon, controversatul consilier strategic al lui Donald Trump. De asemenea, confruntarea cu Coreea de Nord, in ceea ce priveste programul nuclear al Phenianului, nu este decat o diversiune, a mai afirmat Bannnon, citat de AFP.

Unul din oamenii de incredere ai lui Donald Trump paraseste Casa Alba

Consilierul strategic al presedintelui Donald Trump, Steve Bannon, paraseste Casa Alba vineri, a anuntat executivul american dupa mai multe saptamani de speculatii in legatura cu soarta.

FOTO. Donald Trump, de partea adeptilor suprematiei albilor, in controversa inlaturarii statuilor: Cine sunt urmatorii, Washington, Jefferson? Ce stupid!

Presedintele american Donald Trump s-a declarat intristat sa vada ca istoria Statelor Unite este distrusa de inlaturarea frumoaselor statui si monumente americane, facand referinta la un refren folosit de grupurile suporterilor suprematiei albilor, care se opun unei astfel de initiative.

Melania si Donald Trump nu vor participa la gala anuala Kennedy Center Honors

Casa Alba a anuntat sambata ca presedintele american Donald Trump si prima doamna, Melania Trump, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, pentru a permite celor premiati sa celebreze fara implicare politica, potrivit The New York Times, citat de News. ro.

DONALD TRUMP este revoltat de atacurile teroriste. ii sprijina pe cei afectati de actiunile ISIS

Presedintele american, Donald Trump este revoltat de atacurile teroriste din Spania si promite sprijinul SUA pentru Barcelona. Acesta sustine ca atacurile islamice trebuie oprite prin orice mijloace, potrivit.

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump. Argentina i-a transmis marti vicepresedintelui american, Mike Pence, aflat in vizita in aceasta tara, ca respinge amenintarea militara formulata de Donald Trump pentru a rezolva criza din Venezuela, optiune care a provocat un val de indignare in America Latina, relateaza AFP.

Ce spune Donald Trump despre terorismul islamnic

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a afirmat vineri, la o zi dupa atentatele din Spania, ca terorismul islamic radical trebuie oprit prin orice mijloace, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )