Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lacrimi iN MUZICA POPULARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: DRUM LIN SPRE CER! Va anuntam cu regret ca...

B1 B1,
Lacrimi iN MUZICA POPULARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: DRUM LIN SPRE CER! Va anuntam cu regret ca...

In urma cu cateva zile celebrul cantaret Ionut Dolanescu a facut un anunt trist pe retelele de socializare! Cu profund regret, artistul a anuntat moartea prof. Dr. Constantin Chiurciu, un apropiat al fa. continuă pe B1

DRAMA TOTALA in muzica populara: Adio, Sofia Vicoveanca! Anuntul a iNTRISTAT toata Romania

Sofia Vicoveancaa facut dezvaluiri socante despre viata ei. indragita cantareata de muzica populara a trecut prin perioade extrem de grele. Toata lumea o stie peSofia Vicoveanca, dar.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

DOLIU in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

SOC in muzica populara: CELEBRA CANTAREATA a fost INTERCEPTATA DE INTERLOPI! Dezvaluiri cutremuratoare (FOTO)

Un nou scandal in muzica populara. De aceasta data este legat de cantareata Margareta Birsan, care ar fi fost batuta si amenintata de un afacerist local. Scandalul ar fi pornit de la o bucata de.

Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Vor fi luate primele masuri in cazul Caracal, in ceea ce priveste sanctionarea politistilor care au intervenit defectuos, in locuinta lui Gheorghe Dinca, pentru a o salva pe Alexandra Macesanu. Anuntul a fost facut de curand, de catre noul ministru de Interne, Marcel Vela. Primele sanctiuni in cazul Caracal Cazul Caracal a ingrozit Romania si .

CUTREMURATOR: Mirabela Dauer A CEDAT! Tocmai a fost facut anuntul. Fanii sunt in lacrimi

Nu se mai termina dramele in muzica romaneasca. Un nou anunt trist inlacrimeaza fanii. Mirabela Dauer nu a fost prezenta la inmormantarea lui Mihai Constantinescu, iar acum, la patru zile dupa ce bunul .

Unde va fi iNMORMANTATA Maria Ciobanu! DORINTA marii cantarete de muzica populara (GALERIE FOTO)

Maria Ciobanu este una dintre cele mai mari voci ale muzicii populare romanesti! Marea artista a facut cateva declaratii prin care a afirmat ca si-a pus in ordine treburile lumesti! Romania, iNDOLIATA!.

SCANDAL total la KANAL D! Andreea Mantea a facut anuntul: Gata, nu mai putem continua asa! Paruiala iN DIRECT

Celebra prezentatoare Andreea Mantea a facut o criza de nervi in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei. Daca pana acum concurentii de la Puterea dragostei sezonul 2 au putut sa plece si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )