Libnet.ro
UNICEF

05:15

Lacul din Bucuresti care risca sa dispara definitiv

Antena3 Antena3,
Lacul din Bucuresti care risca sa dispara definitiv

Un lac din Bucuresti risca sa dispara cu totul, atrag atentia specialistii. De vina ar fi mai multe constructii din apropierea parcului care, spun oamenii de stiinta, blocheaza cursul izvoarelor naturale. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Copacii care au pierdut lupta cu toaletarea: Arbori de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, taiati barbar anul trecut de autoritatile locale, s-au uscat

Mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta si bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

Laura se afla in autobuzul 123 din Bucuresti, cand a auzit o tanara vorbind la telefon. in scurt timp, toti oamenii au inceput sa rada de ea

Laura se afla in autobuzul 123 din Bucuresti, cand a auzit o tanara vorbind la telefon. Aceasta avea o discutie cu cineva in care se plangea de o alta femeie si in care se lauda ca are un IQ mult m.

41 de pisici, salvate dintr-o garsoniera din Bucuresti. Imagini socante cu felinele - VIDEO

Caz cu totul iesit din comun descoperit de inspectorii Politiei animalelor. 41 de pisici au fost gasite in bucataria unei garsoniere din Bucuresti. Animalele erau tinutein bezna de 15 ani.

Un pod din Bucuresti sta sa cada oricand, dar problema e ignorata de ani de zile

Un pod important din nordul Bucurestiului e lasat in paragina, desi are nevoie urgenta de reparatii. Pericolul e ignorat de ani de zile. Peste Podul Constanta, din nordul Capitalei, trec zilnic trenuri si garnituri incarcate cu marfa de mii de tone. Pe sub el se plimba oameni, circula masini, dar si tramvaie si autobuze pline [] .

Taiwan este prima tara din Asia care a propus casatoria persoanelor de acelasi sex

Taiwan a propus un proiect de lege prin care ar legaliza casatoria persoanelor de acelasi sex, devenind astfel prima tara din Asia care ia acest pas. in ciuda propunerii de lege, multe grupari s-au opus.

Tatal violent din Galati, care s-a filmat in timp ce-si lovea copiii, a fost retinut

Tatal violent din Galati, care s-a filmat in timp ce isi lovea cu salbaticie copiii ca sa se razbune pe sotie, a fost retinut pentru 24 de ore. Fetita de cinci ani si fratele ei, de numai doi ani,.

Piata Arsenalului din Bucuresti va deveni Piata NATO

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a anuntat ca a demarat procedurile pentru a transforma Piata Arsenalului din Capitala intr-un spatiu public dedicat Aliantei Nord-Atlantice, care se va numi Piata NATO.

41 de pisici, tinute in bezna, intr-un apartament din Bucuresti, au fost salvate de Politia animalelor

Politia Animalelor a salvat 41 de pisici care erau tinute de ani de zile la limita supravietuirii, in bezna, in bucataria unui apartament aflat in sectorul 6 al Capitalei, transmite Mediafax.

Alimentarea cu energie electrica intrerupta in mai multe zone limitrofe din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta partial in mai multe zone din jurul Bucurestiului, dar si din cartierul Colentina, in ziua de duminica, 7 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 18:00,.

Tatal din Galati care s-a filmat in timp ce si-a batut copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Galati au emis joi mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru barbatul care s-a filmat in timp ce isi batea copiii de doi si cinci ani si a trimis filmarea mamei minorilor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )