Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ladislau Boloni: Sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul

România Liberă România Liberă,
Ladislau Boloni: Sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul

Antrenorul roman Ladislau Boloni, cel care o antreneaza pe Royal Antwerp, cea mai veche echipa din B. continuă pe România Liberă

Citu: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam

Minsitrul de Finante este optimist. Florin Citu spune ca economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam, iar impactul crizei coronavirusului, asa cum arata datele, a fost mai mic decat in alte tari.

Angajatii din penitenciare atrag atentia: Detinutii nu prea stau in celule, sunt mai liberi decat cetatenii

Angajatii din penitenciare, prin vocea sindicatelor, arata ca ordonantele militare nu se aplica si in interiorul inchisorilor. Acolo sunt oameni mai liberi decat cetitenii aflati in libertate.

Regina Elisabeta implineste 94 de ani. 10 lucruri mai putin stiute despre ea

Regina Elisabeta a II-a a Angliei implineste astazi 94 de ani! Aniversarea nu va avea fastul de altadata, din cauza crizei sanitare prin care trece Marea Britanie in aceasta perioada. Regina Angliei se afla pe tronul Regatului Unit de 68 de ani. Iata 10 lucruri mai putin cunoscute despre Regina Angliei! Regina Elisabeta implineste 94 .

Amenintarea pentru Romania, mai grava decat criza sanitara. Deja au aparut primele semne

Vremea si pandemia de coronavirus lovesc concomitent in agricultura. Fermierii se confrunta cu mari probleme in aceasta perioada. Seceta crunta a compromis deja culturile, in timp ce criza sanitara ii impiedica pe agricultori sa vanda ce au produs deja. Vezi previziunile sumbre ale ministrului Agriculturii. Tabloul mohorat al agriculturii. Amenintare pentru Romania Agricultorii din tara .

Too Hot To Handle. Cine sunt concurentii celui mai popular reality show de pe Netflix

Cel mai popular reality show la momentul actual pe Netflix este unul de dating si se numeste Too Hot To Handle. Iata insa cine sunt concurentii emisiunii la care se uita toata lumea! .

Horoscop Taur. Cum sunt copiii si parintii din zodia Taur. Cele mai importante caracteristici

Horoscop Taur: 20 aprilie 20 mai. Copilul nascut in zodia Taurului: Nascut pentru confort, nu pentru viteza .

Coronavirus in Marea Britanie: Numarul de decese, cu 41% mai mare decat cel declarat

Decese din cauza COVID-19 in Mare Britanie sunt de fapt cu 41% mai multe, fata de cifrele anuntate de guvernul britanic pana la data de 10 aprilie, arata Oficiul National de Statistica din UK, al carui raport include si decesele din comunitate, nu doar cele din spitale, transmite Reuters.

Netflix a avut in primul trimestru circa 16 milioane de noi abonati, mai mult decat dublu fata de cat se astepta

Platforma de streaming Netflix a inregistrat aproximativ 16 milioane de noi abonati in primul trimestru al anului 2020, fiind depasite estimarile initiale si a stabilit un record privind castigurile trimestriale, scrie Variety, citata de news. ro. in primul trimestru al anului, Netflix a adaugat bazei sale 15,77 milioane de abonati platitori. Aceasta crestere este determinata si de pandemia de Covid-19. Serviciul de streaming a transmis ca, in total, are 182,9 milioane de abonati platitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )