Libnet.ro
UNICEF

12:15

Lady Antebellum au realizat un lyric video pentru single-ul Compass!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Antebellum au realizat un lyric video pentru single-ul Compass!

Piesa, compusa de catre Nathan Chapman si produsa in colaborare cu Paul Worley, face parte de pe editia deluxe a ultimului album al grupului country, Golden, care a fost lansat anul acesta in mai. Golden Deluxe urmeaza a fi lansat pe 12 noiembrie. Pentru a-l promova, membrii Lady Antebellum au realizat un lyric video pentru . continuă pe Devorator Monden

Robbie Williams a realizat un lyric video pentru noul sau single Go Gentle!

Cunoscutul cantaret britanic a dezvaluit, concomitent, atat primul single oficial de pe viitorul sau album, Go Gentle, cat si un lyric video al acestuia. Inainte de noua piesa Robbie Williams le-a oferit fanilor sai un prim single promotional, intitulat Shine My Shoes. Lyric video-ul pentru Go Gentle, piesa compusa in colaborare cu Guy Chambers si .

Fetele de la HEAVEN lanseaza un nou videoclip pentru single-ul ISTERIA feat. Glance!

Cele trei frumoase fete din rai: Adina, Roxana si Aliana aka Heaven, lanseaza astazi, alaturi de mai vechiul lor colaborator, Glance, noul videoclip pentru single-ul Isteria. Cu un succes nebun peste hotare, fetele de la HEAVEN au lansat in aceasta vara single-ul Good Times, o piesa energica cu un mesaj pozitiv si pentru ca nu .

Katy Perry va interpreta live single-ul Unconditionally la MTV Europe Music Awards 2013!

Un prim nume care va urca pe scena editiei MTV EMA din acest an a fost confirmat. Katy Perry va incanta audienta cu noul sau single, intitulat Unconditionally. Piesa face parte de pe viitorul album al cantaretei, Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Sunt atat de entuziasmata sa ma intorc pe scena MTV .

HOT! Azealia Banks a realizat un remix pentru piesa Work B**ch a lui Britney Spears!

Probabil acesta este cel mai fierbinte remix al anului! Rapperita Azealia Banks se inarmeaza cu vocea sa inconfundabila si transforma ultimul single al divei pop, intitulat Work B**ch, intr-un adevarat imn de club. Dont cross the vision, ne avertizeaza Azealia in noul sau remix in cadrul caruia artista a pastrat linia melodica a piesei, dar .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )