Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lady Gaga, din nou excentrica pentru a o sustine pe Hillary Clinton

ADPM ADPM,
Lady Gaga, din nou excentrica pentru a o sustine pe Hillary Clinton

Lady Gaga a revenit la aparitiile vestimentare excentrice cu care a devenit faimoasa. De aceasta data special pentru a o sustine pe Hillary Clinton si pentru a convinge publicul sa o voteze maine. continuă pe ADPM

Lady Gaga o ataca pe sotia lui Trump: Esti ipocrita. Ar fi un dezastru sa alegem pe cineva care este un impostor politic

Cantareata Lady Gaga 30 de ani) a spus despre sotia lui Donald Trump ca este ipocrita, in incercarea de a convinge cat mai multi oameni sa voteze pentru Hillary Clinton.

MTV Europe Music Awards: Justin Bieber si Lady Gaga, marii castigatori; trofeele au fost colorate in purpuriu, in memoria lui Prince

Justin Bieber si Lady Gaga au fost marii castigatori ai galei MTV Europe Music Awards EMA) 2016, un eveniment organizat duminica seara, la Amsterdam, in cadrul caruia trofeele decernate de organizatori au fost colorate in acest an in purpuriu, in memoria cantaretului american Prince, decedat in luna aprilie, informeaza agentia Reuters, citata de News. ro.

Lady Gaga va juca rolul Donatellei Versace intr-un serial despre asasinarea lui Gianni Versace

Lady Gaga va juca rolul designerului de moda Donatella Versace in serialul American Crime Story, in care, in sezonul trei, povestea se va concentra asupra asasinarii lui Gianni Versace .

DNA: Udrea si Ariton candideaza din nou si ar putea ajunge in functiile din care au comis infractiunile din Gala Bute

Procurorul DNA a cerut instantei supreme, sa mentina masura controlului judiciar pentru Elena Udrea, Tudor Breazu, Rudel Obreja si Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, aratand ca Udrea si Ariton candideaza din nou pentru un loc in Parlament.

Cardul de sanatate, blocat din nou. Reprezentant al medicilor de familie: Orice forma de dialog cu Casa Nationala este inexistenta (VIDEO)

Cardul de sanatate se dovedeste un adevarat cosmar pentru pacienti. Medicii anunta ca sistemul cardului de sanatate este din nou nefunctional, informeaza B1 TV. in aceasta saptamana, cardul a .

Sistemul informatic al cardului de sanatate a picat din nou luni, 7 noiembrie, incepand cu ora 10:00

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate PIAS), care cuprinde si sistemul informatic al cardului national de sanatate, a devenit indisponibila din nou luni, 7 noiembrie, incepand cu ora 10:00, datorita unor probleme tehnica, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pana la remedierea problemelor tehnice aparute, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda/se elibereaza in regim off-line, se arata in anuntul Casei. De la sfarsitul lui 2015, CNAS a ramas fara mentenanta la sistemul IT al cardului si la platforma informatica de asigurari. Problema ar urma sa fie rezolvata de Teamnet, care a castigat prin licitatie cele doua contracte in valoare de peste 5 milioane euro, dar in prezent cele doua parti negociaza termenii contractuali.

Italienii, incercati din nou de natura. Scene infricosatoare cu o tornada care a facut ravagii in apropiere de Roma (VIDEO)

Italieni au fost incercati, din nou, de natura. Dupa ce au fost martorii unor cutremure puternice care au avut loc in ultima perioada in Peninsula, tara a fost lovita iar de.

Lucarile la tronsonul de autostrada Suplacu de Barcau - Bors vor fi, din nou, scoase la licitatie

Lucarile la tronsonului de autostrada Suplacu de Barcau - Bors vor fi, din nou, scoase la licitatie, dupa ce, dupa ce compania spaniola, Corsan, a cerut rezilierea contractului.

Dacian Ciolos este acuzat, din nou, de plagiat. Liviu Dragnea: Am vazut astazi la domnul Ciolos, un mic plagiat, dar nu ma supar

Peste 20. 000 de mii de romani s-au adunat in Piata Revolutiei pentru a fi alaturi de Dacian Ciolo si alti lideri si reprezentanti liberali. in urma discursului rostit in fata alegatorilor .

Un nou scandal pentru Samsung: recheama aproape trei milioane de masini de spalat

Samsung se confrunta cu o noua situatie dificila, compania fiind nevoita acum sa readuca in fabrica milioane de masini de spalat. Lucrurile merg din rau, in mai rau pentru cei de la Samsung. Dupa scandalul urias care a avut la baza problemele bateriei din phablet-ul Galaxy Note 7, Samsung se vede acum nevoita sa cheme [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )