Libnet.ro
UNICEF

12:30

Italienii, incercati din nou de natura. Scene infricosatoare cu o tornada care a facut ravagii in apropiere de Roma (VIDEO)

B1 B1,
Italienii, incercati din nou de natura. Scene infricosatoare cu o tornada care a facut ravagii in apropiere de Roma (VIDEO)

Italieni au fost incercati, din nou, de natura. Dupa ce au fost martorii unor cutremure puternice care au avut loc in ultima perioada in Peninsula, tara a fost lovita iar de. continuă pe B1

Sistemul informatic al cardului de sanatate a picat din nou luni, 7 noiembrie, incepand cu ora 10:00

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate PIAS), care cuprinde si sistemul informatic al cardului national de sanatate, a devenit indisponibila din nou luni, 7 noiembrie, incepand cu ora 10:00, datorita unor probleme tehnica, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pana la remedierea problemelor tehnice aparute, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda/se elibereaza in regim off-line, se arata in anuntul Casei. De la sfarsitul lui 2015, CNAS a ramas fara mentenanta la sistemul IT al cardului si la platforma informatica de asigurari. Problema ar urma sa fie rezolvata de Teamnet, care a castigat prin licitatie cele doua contracte in valoare de peste 5 milioane euro, dar in prezent cele doua parti negociaza termenii contractuali.

DNA: Udrea si Ariton candideaza din nou si ar putea ajunge in functiile din care au comis infractiunile din Gala Bute

Procurorul DNA a cerut instantei supreme, sa mentina masura controlului judiciar pentru Elena Udrea, Tudor Breazu, Rudel Obreja si Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, aratand ca Udrea si Ariton candideaza din nou pentru un loc in Parlament.

Lady Gaga, din nou excentrica pentru a o sustine pe Hillary Clinton

Lady Gaga a revenit la aparitiile vestimentare excentrice cu care a devenit faimoasa. De aceasta data special pentru a o sustine pe Hillary Clinton si pentru a convinge publicul sa o voteze maine.

Lucarile la tronsonul de autostrada Suplacu de Barcau - Bors vor fi, din nou, scoase la licitatie

Lucarile la tronsonului de autostrada Suplacu de Barcau - Bors vor fi, din nou, scoase la licitatie, dupa ce, dupa ce compania spaniola, Corsan, a cerut rezilierea contractului.

Cardul de sanatate, blocat din nou. Reprezentant al medicilor de familie: Orice forma de dialog cu Casa Nationala este inexistenta (VIDEO)

Cardul de sanatate se dovedeste un adevarat cosmar pentru pacienti. Medicii anunta ca sistemul cardului de sanatate este din nou nefunctional, informeaza B1 TV. in aceasta saptamana, cardul a .

Sistemul informatic al cardului de sanatate a picat din nou

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate este indisponibila astazi, din cauza unor probleme tehnice, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS), pe site-ul institutiei.

Sistemul informatic al cardului de sanatate, din nou nefunctional din cauza unor probleme tehnice

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate este nefunctionala, luni, din cauza unor probleme tehnice, serviciile medicale fiind acordate in regim off-line pana la remedierea defectiunilor, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS).

VIDEO AS Roma - Bologna 3-0/ Gazdele, din nou pe locul doi in Serie A

AS Roma a revenit pe pozitia a doua din Serie A dupa ce a castigat cu 3-0 meciul disputat pe Olimpico impotriva echipei Bologna. Cu 26 de puncte acumulate, echipa pregatita de Luciano Spalletti se afla la patru puncte in urma liderului Juventus.

Extremistii care au vrut sa arunce in aer manifestatiile de 1 Decembrie de anul trecut sunt, vineri, din nou, in fata magistratilor

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca vineri un nou termen in dosarul extremistilor Szocs Zoltan si Beke Istvan, acuzati ca intentionau sa detoneze un dispozitiv exploziv improvizat la manifestarile de 1 Decembrie de anul trecut de la Targu Secuiesc, relateaza Agerpres.

Casa Tineretului - din nou promisiune electorala, in Giurgiu

De fiecare data cand se apropie alegerile, Consiliul Judetean Giurgiu alege sa reia discutiile legate de finalizarea Casei Tineretului din Municipiul Giurgiu, a carei structura de rezistenta a fost ridicata inainte de anul 1990.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )