Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lady Gaga este gata sa se intoarca triumfator cu nou single, numit APPLAUSE

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga este gata sa se intoarca triumfator cu nou single, numit APPLAUSE

Asteptare se apropie de sfarsit! Dupa ce a anuntat data lansarii mult asteptatului album ARTPOP, Lady Gaga a dezvaluit prin intermediul unei poze numele primului single din noua era. APPLAUSE este numele primului single extras de pe al patrulea album al sau, ce urmeaza sa fie lansat oficial pe 19 august. Piesa este produsa de . continuă pe Devorator Monden

VIDEO |Lady Gaga a inceput promovarea albumului ARTPOP

Lady Gaga este pregatita sa impresioneze din nou! Faimoasa cantareata se pregateste intens de lansarea mult asteptatului album ARTPOP, care va fi lansat in data de 11 noiembrie 2013, conform informatiilor oferite de casa de discuri a cantaretei. Artista a dezvaluit un filmulet in care o putem vedea cum linge o mana mai putin umana.

Lady Gaga si kilogramele de cocaina: povestea din tineretea artistei, intr-o noua carte

Chiar daca Lady Gaga nu si-a ascuns niciodata trecutul tulbure, fanii cantaretei ar putea ramane surprinsi atunci cand vor citi dezvaluiri legate de abuzul ei de droguri care. Fostul cel mai bun prieten al cantaretei, Brendan Jay Sullivan, va publica in curand o carte in care dezvaluie secrete intunecate ale artistei, scrie Daily Mail.

Lady Gaga, revine in lumea muzicala intr-un mod excentric: A pozat goala pentru a-si promova noul album

Lady Gaga revine in lumea muzicala in urma unei operatii la soldul drept, intr-un mod excentric. Artista a pozat complet goala pentru o revista, promovandu-si astfel noul album, relateaza publicatia Metro.

Lady Gaga revine in lumea muzicala intr-un mod excentric: A pozat goala pentru a-si promova noul album (FOTO)

Lady Gaga revine in lumea muzicala in urma unei operatii la soldul drept, intr-un mod excentric. Artista a pozat complet goala pentru o revista, promovandu-si astfel noul album, relateaza publicatia Metro.

Jason Derulo lanseaza un nou single Talk Dirty ft. 2 Chainz

Dupa dance pop single-ul The Other Side, dedicat iubitei lui Jordin Sparks, Jason Derulo isi arata o latura mai murdara in noul sau single Talk Dirty, produs de Wallpaper. s Ricky Reed. Piesa este o colaborare cu rapperul american 2 Chainz si reprezinta cel de-al doilea single extras de pe viitorul sau album de studio al .

Fresh! Enrique Iglesias revine si lanseaza un nou single de club Turn the night up

Enrique Iglesias revine si lanseaza un nou single de club, Turn the night up, produs de The Cataracs, echipa care a lucrat o parte din hiturile mondiale din ultimii ani. Piesa reprezinta primul single de pe al 10lea album de studio al artistului, album programat sa apara in aceasta toamna sub aripa Universal Republic Records.

Fresh! Ariana Grande revine cu un nou single Baby I.

Ariana Grande profita de popularitatea castigata in urma succesului piesei sale The Way, care a devenit un hit de Top 40, si ne dovedeste inca odata ca e demna de apreciat! Artista in varsta de 20 ani lanseaza un nou single fresh - Baby I. Piesa face parte de pe albumul de debut al artistei .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )