Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lady Gaga va interpreta noi piese la iTunes Festival 2013!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga va interpreta noi piese la iTunes Festival 2013!

Anuntul a fost facut de catre artista insasi in cadrul unui interviu. Lady Gaga va fi unul dintre artistii care va urca pe scena cunoscutului festival londonez pe 1 septembrie. Veti asculta in premiera unele dintre piese la iTunes Festival. Ma puteti urmari cantand la Roundhouse in Londra si ne vom bucura impreuna de noile . continuă pe Devorator Monden

APPLAUSE? Noul clip al lui Lady Gaga duce arta la un nou nivel!

Chiar daca piesa Applause nu place tuturor si nu s-a vandut foarte bine pe iTunes, cand vine vorba de clipuri Lady Gaga pastreaza stacheta sus si reuseste sa impresioneze si de aceasta data. Clipul este regizat de doi fotografi danezi si este, in opinia majoritatii, o noua opera de arta. Continue reading .

HOT! Lady Gaga a lansat videoclipul piesei Applause!

Monstruletilor, asteptarea a luat sfarsit! Excentrica artista ne ofera poate cel mai asteptat clip al acestei veri, cel al piesei Applause. Asa cum se stie, Gaga accepta orice provocare pentru a-si promova proiectele. Nu a facut exceptie nici in acest caz. Imaginile alb-negru din clip se imbina cu imagini pline de culoare. Lady Gaga apare .

Lady Gaga il acuza pe Perez Hilton de hartuire! Vezi aici de ce!

Excentrica cantareata si celebrul blogger erau cunoscuti ca fiind foarte buni prieteni. Aceasta prietenie incepe sa stea sub semnul intrebarii de vreme ce Perez ii critica performantele slabe in topuri ale noului sau single, Applause, si se pare ca acesta ar fi si urmarit-o pana la apartamentul sau din New York, desi sursele citate spun .

Ce record va trebui sa bata Lady Gaga pe VEVO? Va reusi IMPOSIBILUL?

Grupul de fani ai lui Lady Gaga incearca din rasputeri sa bata recordul VEVO si sa transforme clipul piesei Applause, in cel mai urmarit videoclip muzical din istoria moderna a muzicii. Pentru a reusi aceasta performanta, clipul trebuie sa inregistreze in 24 de ore peste 10 milioane de accesari. Continue reading .

Noi piese de rezistenta pentru colectia Bodywear a lui David Beckham

David Beckham si-a prezentat noile piese de rezistenta din colectia Bodywear care va fi lansata joi, 22 august, la nivel global. Noua colectie de articole esentiale de corp dedicata exclusiv barbatilor.

Katy Perry, mai tare decat Lady Gaga! Single-ul Roar a stabilit un record de vanzari!

Noile lor hituri au fost lansate in acelasi timp, insa Lady Gaga nu mai domina clasamentele de vanzari asa cum se intampla cand a lansat Born This Way. Din contra, Katy Perry cu piesa Roar conduce in clasamentul vanzarilor de pe iTunes si a stabilit un record absolut. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )