Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lady Gaga a postat un trailer al albumului ARTPOP!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga a postat un trailer al albumului ARTPOP!

Excentrica artista a lansat ieri probabil cea mai asteptata piesa din acest an, Applause, cu o saptamana inainte de data oficiala de lansare. Single-ul a starnit deja foarte multa valva printre monstruletii artistei, care se declara foarte incantati de piesa si o considera deja un mare hit. Dupa doar o zi de la lansare, Applause . continuă pe Devorator Monden

Tragedie pentru Lady Gaga! Single-ul Applause, scapat pe Internet cu 8 zile inainte de premiera!

Lady Gaga numara zilele pana la premiera oficiala a piesei Applause, primul extras pe single de pe noul ei album, ARTPOP. O parte din aceasta piesa a scapat deja pe Internet, fapt ce a suparat-o extrem de tare pe Lady Gaga, care si-a manifestat dezamagirea pe Twitter. Continue reading .

VIDEO Applause. Asculta noua piesa cantata de Lady Gaga

Lady Gaga si-a lansat oficial primul single de pe albumul ARTPOP, cu o saptamana inainte de termenul anuntat initial, dupa ce hackerii au raspandit pe internet mai multe versiuni false ale melodiei.

Hackerii au fortat-o pe Gaga sa lanseze astazi noul ei single, APPLAUSE!

Ce lovitura grea a primit Lady Gaga! Hackerii au fortat-o pe cantareata sa lanseze astazi piesa Applause, cu opt zile inainte de lansarea oficiala a piesei. Continue reading .

Lady Gaga, invinsa de hackeri: declaram stare de urgenta pentru muzica pop

Lady Gaga se recunoaste invinsa de hackeri. Cantareata a fost nevoita sa lanseze, mai devreme decat avea de gand, prima melodie de pe noul sau album, deoarece cantecul fusese deja copiat ilegal si postat pe.

Lady Gaga catre monstruletii sai: Nu va certati cu fanii lui Katy Perry!

Nici nu au revenit bine in atentia publicului cele doua dive ca fanii acestora au si gasit motive de cearta. In weekend-ul recent, noul single al lui Katy Perry, Roar, a scapat pe internet, la fel si cateva fragmente din noua piesa a lui Gaga, Applause. Probabil scaparea fragmentelor din piesa lui Gaga a fost .

Lady Gaga is back! Asculta aici single-ul Applause!

Surpriza-surpriza pentru monstruletii artistei! Mother Monster a lansat noul single Applause cu o saptamana inainte de premiera! Intr-un interviu acordat pentru Womens Wear Daily, Gaga a spus despre piesa Applause, compusa in colaborare cu DJ White Shadow, ca este una foarte amuzanta. Este plina de bucurie, pentru ca in piesa spun ca traiesc pentru aplauze.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )