Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lady Gaga pozeaza pentru numarul din martie al revistei Harpers Bazaar si face dezvaluiri despre problemele sale din ultima perioada si viitoarea prestatie live din spatiu! FOTO

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga pozeaza pentru numarul din martie al revistei Harpers Bazaar si face dezvaluiri despre problemele sale din ultima perioada si viitoarea prestatie live din spatiu! FOTO

Scandalul si problemele avute in ultima parte a anului 2013 cu fosta sa echipa de productie si-au lasat amprenta asupra. continuă pe Devorator Monden

Presedintele executiv al Google a primit un bonus de 106 milioane dolari pentru activitatea din 2013

Eric Schmidt, presedintele executiv al Google si fost CEO al companiei, a primit, pentru activitatea din 2013, bonusuri in valoare totala de 106 milioane dolari, dintre care sase milioane bani lichizi si actiuni.

Miley Cyrus a pozat goala pentru W Magazine: Cantareata este de nerecunoscut

Miley Cyrus alunga imaginea de adolescenta inocenta inca o data, pozand nud pentru editia din martie a revistei W Magazine, unde marturiseste ca nu este pregatita pentru o noua relatie, dupa despartirea.

Fost ministru croat, judecat pentru crime din al Doilea Razboi Mondial.

Un fost oficial al serviciilor de informatii iugoslave si fost ministru croat de Interne, Josip Boljkovac, in varsta de 93 de ani, este judecat, incepand de miercuri, de justitia din tara sa pentru crime de razboi comise la sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial, informeaza Mediafax. Boljkovac, prezent in fotoliu rulant in sala Tribunalului din Zagreb, a pledat nevinovat, a transmis o jurnalista a AFP. Daca va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa de pana la 20 de ani de inchisoare. El .

Brokerii: Tarnita si cablul submarin - factori de risc pentru listarile din acest an

Producatorii de electricitate controlati de stat Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Complexul Energetic Oltenia, Romgaz - care detine centrala Iernut) si Electrica SA sunt chemati sa finanteze companiile de proiect pentru constructia cablului submarin Romania-Turcia circa 5-600 milioane euro) si pentru realizarea hidrocentralei Tarnita-Lapustesti circa 1,3 miliarde de euro).

Israelul este pregatit sa plateasca pentru greseala din 2010, atunci cand a atacat o flotila umanitara turceasca

Israel a oferit Turciei 20 de milioane de dolari drept compensatii materiale pentru familiile celor ucisi si raniti in atacul din 2010, asupra unei flotile de ambarcatiuni se se indrepta la momentul respectiv.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )