Libnet.ro
UNICEF

13:45

LaLiga: Meciul Eibar - Real Sociedad, amanat din cauza poluarii atmosferice

Hotnews Hotnews,
 LaLiga: Meciul Eibar - Real Sociedad, amanat din cauza poluarii atmosferice

Meciul Eibar Real Sociedad, care ar fi trebuit sa se dispute duminica, in etapa a XXIV-a a campionatului Spaniei, a fost amanat din cauza poluarii atmosferice. continuă pe Hotnews

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, IEA se asteapta la prima scadere a cererii de petrol, din ultimul deceniu

Cererea mondiala de petrol ar urma sa scada in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara din 2019 din cauza epidemiei de coronavirus din China, aceasta urmand sa fie prima diminuare inregistrata dupa criza financiara globala din 2009, a anuntat, ieri, Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

BILANTUL MORTILOR DIN CAUZA GRIPEI A AJUNS LA 34

Inca trei decese din cauza gripei, doi barbati si o femeie. Bilantul mortilor a ajuns la 34, anunta INSP. Unul dintre barbati era in varsta de 55 de ani, din judetul Bacau, confirmat cu virus.

Dragoste in vremea epidemiei: Doi tineri s-au casatorit prin videoconferinta, din cauza coronavirusului

Doi tineri chinezi s-au casatorit desi se aflau la sute de kilometri distanta din cauza epidemiei coronavirus. Autoritatile din districtul Guizhou Zheng au organizat o videoconferinta astfel incat sa poata tine ceremonia oficiala de casatorie, potrivit Peoples Daily.

Scandal in Vrancea din cauza unor cuie aruncate pe drumul forestier: Padurarul spune ca sunt contra hotilor de lemne, unii soferi vor despagubiri pentru cauciucurile sparte

Politistii din judetul Vrancea au inceput o ancheta dupa ce un barbat a reclamat ca a ramas cu masina in pana din cauza unui padurar care a aruncat cuie pe un drum forestier, transmite Mediafax.

OPEC asteapta o cerere mai scazuta de titei, din cauza epidemiei de coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta, pe plan global, la o cerere mai redusa de titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul acord privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters, conform Agerpres.

A fost la un pas de moarte din cauza unei greseli pe care aproape toate femeile o fac. Capul meu semana cu un bec urias. Am crezut ca mor

O tanara din Franta a fost la un pas de moarte, dupa o greseala pe care multe femei o fac.

VIDEO Spectaculos: O cascada din Peak District (Anglia) curge invers din cauza vantului

O cascada din Parcul National Peak District din Anglia a fost filmata curgand invers din cauza vanturilor puternice, relateaza BBC.

Dupa declansarea procedurii de infringement din cauza deseurilor, Euronews titreaza: Romania, elevul prost al Europei

Euronews scrie intr-un material pe site-ul sau ca managementul deseurilor reprezinta o provocare majora pentru Romania care vede cum ajung pe terenul sau din tarile din vest toate tipurile de deseuri, transformandu-se in pubela Europei. Asta, pentru.

Institutul de Medicina Legala: Copilul de 4 ani din Pitesti a murit din cauza anesteziei facute la stomatolog. El nu avea alte probleme de sanatate

Copilul de 4 ani din Pitesti a murit din cauza anesteziei, arata primele concluzii ale autopsiei efectuate de medicii legisti. Potrivit acestora, baietelul nu avea alte probleme de sanatate. Substantele folosite pentru anestezie la clinica privata din Pitesti i-ar fi provocat un stop cardio-respirator copilului de 4 ani. aCopilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet.

Sase cadre medicale din China au murit din cauza coronavirusului, peste 1.700 au fost infectate Care este cel mai nou bilant anuntat de Beijing si pus la indoiala de SUA

Peste 1. 700 de cadre medicale din China au fost infectate cu noul tip de coronavirus, iar sase medici si asistenti au murit, potrivit unui bilant anuntat vineri de guvern, care subliniaza riscurile care apar in spitalele coplesite de epidemie, potrivit AFP. Anuntul vine la o saptamana de la moartea, din cauza virusului, a unui medic care incercase sa alerteze autoritatile chiar de la inceputul epidemiei, decesul sau provocand furie pe retelele de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )