Libnet.ro
UNICEF

20:00

A fost la un pas de moarte din cauza unei greseli pe care aproape toate femeile o fac. Capul meu semana cu un bec urias. Am crezut ca mor

Antena3 Antena3,
A fost la un pas de moarte din cauza unei greseli pe care aproape toate femeile o fac. Capul meu semana cu un bec urias. Am crezut ca mor

O tanara din Franta a fost la un pas de moarte, dupa o greseala pe care multe femei o fac. continuă pe Antena3

Fetita de 6 ani din Braila, la un pas de moarte din cauza medicilor. Ce diagnostic i-au pus

Nou caz cutremurator in Braila! Acesta intareste ideea de neprofesionalism si nepasare din partea cadrelor medicale. O fetita de 6 ani a fost la un pas de moarte. Ce s-a intamplat cu micuta si cine a salvat-o? Fetita de 6 ani din Braila, la un pas de moarte. Medicii i-au pus un diagnostic gresit Nou .

Sediul Amazon din Madrid, evacuat din cauza unei alerte cu bomba

Sediul Amazon din Madrid a fost evacuat joi, in urma unei alerte cu bomba, care ulterior s-a dovedit a fi falsa, a anuntat politia spaniola.

Acuzatii extrem de grave din partea unei familii care a reclamat un medic ginecolog ca a cerut mita

Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Targoviste a fost prins in flagrant cand primea mita. Vorbim despre 1. 700 de lei, bani pe care medicul i-ar fi cerut pentru o cezariana.

Ponta a dezvaluit de ce are o relatie foarte rea cu Orban: Din cauza unor lucruri care nu tin de politica. E ceva vechi

Victor Ponta a dezvaluit de ce are o relatie personala foarte rea! cu Ludovic Orban. Mai exact, liderul Pro ROmania este suparat pe premierul demis pentru ca acesta a depus o plangere la ANI, in 2014, nu doar pe numele sau, premier la acea vreme, ci si pe numele sotiei, Daciana Sarbu, potrivit Digi24. ro.

Auto - F1: Marele Premiu al Chinei, amanat din cauza VIRUSULUI UCIGAS

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, programat pe 19 aprilie, a fost amanat din cauza coronavirulului, virusul care a ucis peste 1100 de persoane pana in prezent.

Scandal in Vrancea din cauza unor cuie aruncate pe drumul forestier: Padurarul spune ca sunt contra hotilor de lemne, unii soferi vor despagubiri pentru cauciucurile sparte

Politistii din judetul Vrancea au inceput o ancheta dupa ce un barbat a reclamat ca a ramas cu masina in pana din cauza unui padurar care a aruncat cuie pe un drum forestier, transmite Mediafax.

Copilul care a intrat in coma din cauza anesteziei de la dentist. Anuntul medicilor

Din pacate micutul de patru ani care a intrat in coma in urma unei anestezii generale efectuata la dentist este in moarte cerebrala, el fiind tinut in viata doar de aparate, au precizat medicii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru MEDIAFX. UPDATE: Copilul de 4 ani, paralizat dupa o anestezie la cabinetul stomatologic, a decedat. Micutul a .

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, IEA se asteapta la prima scadere a cererii de petrol, din ultimul deceniu

Cererea mondiala de petrol ar urma sa scada in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara din 2019 din cauza epidemiei de coronavirus din China, aceasta urmand sa fie prima diminuare inregistrata dupa criza financiara globala din 2009, a anuntat, ieri, Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

BILANTUL MORTILOR DIN CAUZA GRIPEI A AJUNS LA 34

Inca trei decese din cauza gripei, doi barbati si o femeie. Bilantul mortilor a ajuns la 34, anunta INSP. Unul dintre barbati era in varsta de 55 de ani, din judetul Bacau, confirmat cu virus.

Dragoste in vremea epidemiei: Doi tineri s-au casatorit prin videoconferinta, din cauza coronavirusului

Doi tineri chinezi s-au casatorit desi se aflau la sute de kilometri distanta din cauza epidemiei coronavirus. Autoritatile din districtul Guizhou Zheng au organizat o videoconferinta astfel incat sa poata tine ceremonia oficiala de casatorie, potrivit Peoples Daily.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )