Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai vechi producator de arme american a declarat falimentul

Hotnews Hotnews,
 Cel mai vechi producator de arme american a declarat falimentul

Cel mai vechi producator de arme din America, Remington Outdoor, a declarat falimentul in urma scaderii vanzarilor. Analistii sunt de parere ca motivul din spatele acestei scaderi este ca oamenii sunt mai putin ingrijorati de posibilitatea unor noi restrictii ale vanzarilor de arme datorita preluarii mandatului prezidential de catre Donald Trump, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,pilda zilei. Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata. Celelalte lucruri se rezolva, a spus.

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

Cel mai mic salariu din Politie este de 1776 lei, plus normele de hrana si echipament (1240 lei), sporurile si orele suplimentare / Ct cstiga cei cu functii de conducere

Cel mai mic salariu net din Politie al unui agent debutant) a crescut de la 1. 373 in decembrie 2016, la 1. 776 in ianuarie 2018, la care se adauga norma de hrana de 990 lei si norma de echipament de 250 de lei si alte sporuri, afirma ministerul de interne intr-un comunicat dat in contextul protestelor de sambata ale unor angajati MAI.

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolutii negative generalizate a pietelor de capital, din cauza temerilor ca un razboi comercial si dobanzile mai mari pentru credite ar putea incetini cresterea economiei mondiale, relateaza Bloomberg.

Cel mai nou trend. Piercing cu diamante in loc de inel de logodna

Ei bine, atunci cand credem ca le-am vazut pe toate, internetul vine instant cu cate o tendinta care ne lasa fara cuvinte. Daca porti, sau astepti sa primesti un inel de logodna, te poti considera deja old-fashioned. Cel mai nou trend este sa iti faci un piercing cu diamant pe degetul inelar.

Actiunile europene au scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au inregistrat, astazi, scaderi importante la nivel mondial, iar actiunile europene au coborat la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.

Land Rover ameninta cu cel mai bun off-roader de pana acum: Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!

Un director de proiectare din cadrul Land Rover Studio a spus despre noul Defender ca va fi mult mai bun decat legendarul Mercedes G-Class. Off-roaderul britanicilor va debuta anul acesta si nu va fi anuntat de niciun concept, de frica sa nu il copieze chinezii.

Care e cel mai bun combustibil iarna, de la benzina la electricitate

Cand vine vorba despre combustibil, oferta pe piata este destul de mare si tocmai de aceea soferii nu stiu intotdeauna ce sa aleaga. Exista conducatori auto care sunt de parere ca benzina este mai buna daca va alege o companie mai cunoscuta. in randul conducatorilor auto exista un zvon potrivit caruia carburantul din Romania ar [].

Cel mai periculos produs din supermarket. Specialistii spun ca ne poate ucide

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca zaharul ne ingrasa si ne distruge dintii. Recent, insa, numeroase cadre medicale au tras un semnal de alarma, afirmand ca aceasta placere dulce reprezinta mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )