Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lansare iPhone 6s si iPhone 6s Plus - cele mai bune telefoane Apple sunt oficiale

Adevărul Adevărul,
Lansare iPhone 6s si iPhone 6s Plus - cele mai bune telefoane Apple sunt oficiale

Lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Pluse s-a desfasurat in Statele Unite ale Americii. Dupa cum era de asteptat, sunt similar ca aspect modelelor de anul trecut, dar s-au schimbat lucruri la camera si a fost introdusa interactiunea prin 3D Touch. continuă pe Adevărul

LIVE Lansare iPhone 6s si iPhone 6s Plus - cele mai bune telefoane Apple

Lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Pluse se va desfasura in Statele Unite ale Americii, incepand cu ora 20 ora Romaniei). Acesta este un livetext cu cele mai importante detalii despre noile telefoane.

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

Secretele maestrului Radu Anton Roman pentru cele mai bune muraturi de casa: de ce se pun borcanele pe lame de cutit

Legendarul maestru bucatar Radu Anton Roman dezvaluie, intr-una din cartile sale, secretele celor mai bune muraturi pe care orice gospodina le poate prepara acasa.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

Aceste telefoane bizare de la Lenovo pot fi cele mai bune computere in tari sarace

Cand Samsung a lansat primul Galaxy Note, a aparut denumirea phablet. intre timp, telefoanele doar au devenit mai mari fara sa mai conteze ca sunt sau nu phablet. Lenovo vrea sa creeze o nisa a sa, iar aceste telefoane nu sunt ca sa vorbesti, neaparat, la ele.

Cele mai bune ceaiuri pentru arderea grasimilor

Atunci cand tii o dieta, ceaiurile sunt foarte importante, mai ales ca ard grasimile si elimina toxinele din organism. Ceaiurile care ard grasimile repede se pot bea si dupa masa, pentru a ajuta la eliminarea grasimilor.

Cele mai bune sucuri naturale care combat colesterolul rau si previn bolile de inima

Colesterolul marit se afla in stransa legatura cu aparitia bolilor de inima, intrucat se depune pe vasele de sange, alaturi de calciu, si ingreuneaza circulatia sangelui catre inima.

Cele mai bune fotografii de la Sony World Photography ajung in Bucuresti: Cosmin Bumbut, castigator cu Camera intima

Pana pe 16 septembrie, incepand de astazi, 50 dintre fotografiile premiate la Sony World Photography Awards 2015 vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman. Cosmin Bumbut este fotograful roman castigator la Profesionisti cu proiectul Camera intima.

Lansarea iPhone 6S: cele mai proaspete zvonuri inainte de marele eveniment Apple

Lansarea iPhone 6S are loc miercuri seara, la ora 20. 00 a Romaniei. Evenimentul Apple are loc la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. Veti putea urmari evenimentul in format Live Text in acest articol. Cum ghioceiisuntconsiderati vestitorii primaverii de catre majoritatea lumii, lansarea iPhone 6Sesteconsiderata vestitoarea toamnei de catre pasionatii de tehnologie din intreaga [] Lansarea iPhone 6S: cele mai proaspete zvonuri inainte de marele eveniment Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple

Astazi, cei de la Apple si-au lansat noile telefoane si toata lumea se intreaba care este pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania. Ca in fiecare an, in luna septembrie, cei de la Apple lanseaza noi modele de smartphone-uri. in principiu, numaratoarea din titlu nu mai inseamna foarte mult, avand in vedere ca [] Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )