Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti. continuă pe România Liberă

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

Cele mai bune fotografii de la Sony World Photography ajung in Bucuresti: Cosmin Bumbut, castigator cu Camera intima

Pana pe 16 septembrie, incepand de astazi, 50 dintre fotografiile premiate la Sony World Photography Awards 2015 vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman. Cosmin Bumbut este fotograful roman castigator la Profesionisti cu proiectul Camera intima.

Cele mai puternice banci din lume estimeaza ca euro va ajunge la paritate cu dolarul

Schimbarea brusca de pe piete si pericolul ca economia sa fie lovita de inflatie a facut ca Banca Centrala Europeana BCE) sa inunde si mai mult piata cu euro, lucru ce va duce ca moneda europeana sa.

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume.

Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Gigantica racheta Falcon Heavy a celor de la SpaceX are o noua data de lansare. De data aceasta nu ne referim la o lansare pe piata, ci la una in spatiu. in primavara anului viitor, super-racheta ar trebui sa decoleze spre orbita. Potrivit vicepresedintelui SpaceX, Lee Rosen, ziua in care vom lansa racheta Falcon Heavy, [] Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai periculoase zone din Capitala, in 2015. Unde sunt cei mai multi musafiri nepoftiti

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de B3.

A murit cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la varsta de 75 de ani, intr-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

Cele mai bune ceaiuri pentru arderea grasimilor

Atunci cand tii o dieta, ceaiurile sunt foarte importante, mai ales ca ard grasimile si elimina toxinele din organism. Ceaiurile care ard grasimile repede se pot bea si dupa masa, pentru a ajuta la eliminarea grasimilor.

Cine e cea mai puternica romanca din lume. Are cateva miliarde de euro pe mana

Afaceri de cateva miliarde de euro stau in mainile Angelei Cretu, numita tot in 2011 director general al filialei Avon din Rusia, in cadrul celei unei ample reorganizari a conducerii companiei americane cu.

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )