Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai bune fotografii de la Sony World Photography ajung in Bucuresti: Cosmin Bumbut, castigator cu Camera intima

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune fotografii de la Sony World Photography ajung in Bucuresti: Cosmin Bumbut, castigator cu Camera intima

Pana pe 16 septembrie, incepand de astazi, 50 dintre fotografiile premiate la Sony World Photography Awards 2015 vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman. Cosmin Bumbut este fotograful roman castigator la Profesionisti cu proiectul Camera intima. continuă pe Adevărul

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume.

Cele mai bune ceaiuri pentru arderea grasimilor

Atunci cand tii o dieta, ceaiurile sunt foarte importante, mai ales ca ard grasimile si elimina toxinele din organism. Ceaiurile care ard grasimile repede se pot bea si dupa masa, pentru a ajuta la eliminarea grasimilor.

VEKA a pornit in cautarea celor mai frumoase fotografii lafereastramea

In perioada 31 august 30 septembrie, VEKA Romania desfasoara concursul national de fotografie lafereastramea si premiaza pentru cele mai frumoase momente surprinse intr-o fotografie lafereastramea. Fotografia realizata de t poate aduce premii de clasa A: un laptop ultrasubtire locul I, un voucher de cumparaturi locul II, un curs de fotografie locul III.

Google ar putea fi si medic: va oferi informatii mai bune despre boli

Multi oameni cauta pe Google informatii despre bolile de care sufera sau ar putea suferi. Pentru ca asta ar duce si la probleme, Google vine cu o functionalitate care sa le dea raspunsuri mai bune.

UNICEF: Romanii vor educatie si sanatate mai bune, precum si un guvern eficient

Un chestionar realizat de Organizatia Natiunilor Unite ONU) la nivel international arata ca printre prioritatile cetatenilor romani pentru urmatorii 15 ani se numara o educatie si o sanatate mai bune, precum si alegerea unui guvern eficient, dupa cum a declarat, ieri, Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania, in cadrul unei conferinte gazduite de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti.

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Delia Matache, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Adela Popescu si Radu Valcan sau Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai frumoase locuri din Islanda

Cele mai frumoase locuri din Islanda. Cu o suprafata de circa 100. 000 de kilometri patrati si cu putin peste 300. 000 de locuitori, Islanda e o destinatie din ce in ce mai cautata de turistii din toata lumea. Mica insula situata aproape de Cercul Polar ofera forme de relief spectaculoase, dar are si o capitala plina de obiective culturale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )