Libnet.ro
UNICEF

21:45

Lansarea iPhone 7 live: urmareste in direct cel mai important eveniment Apple din 2016

Playtech Playtech,
Lansarea iPhone 7 live: urmareste in direct cel mai important eveniment Apple din 2016

IPhone 7 se lanseaza miercuri, la ora 20. 00 a Romaniei, odata cu iPhone 7 Plus. Lansarea iPhone 7 va putea fi urmarita live, multumita streamului oficial Apple, iar noi va vom prezenta evenimentul in format live text, in acest articol. Lansarea iPhone 7 este cel mai important eveniment al Apple de anul acesta. Toti pasionatii []. continuă pe Playtech

Cel mai mare trader roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de seceta

Analiza la rece! Cel mai mare trader roman de cereale analizeaza piata granelor autohtonem. Mihai Anghel, marele producator in agricultura din Romania, considera ca nu se.

Cel mai bogat om din India vrea sa ofere Internet 4G gratuit pentru un miliard de oameni

Cel mai bogat om din India investeste 20 de miliarde de dolari intr-o companie de telefonie mobila care ar putea aduce internet de mare viteza in casele a sute de milioane de persoane.

Pep Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola a devenit cel mai bine platit antrenor din lume dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Manchester City, potrivit unui top publicat de The Telegraph. Fostul antrenor al Barcelonei si al lui Bayern Munchen castiga 18,2 milioane de euro pe an la noua sa echipa, iar unul dintre principalele sale obiective este castigarea Champions League, competitie in care City a ajuns in editia precedenta pana in semifinale.

FMI vrea ca Fiscul sa negocieze legea cu multinationalele in privinta preturilor de transfer. ,,Instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) trebuie sa poata negocia intelegeri cu contribuabilii, pentru ca instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor, arata un raport realizat de catre Fondul Monetar.

Roger Federer, cel mai bine platit jucator de tenis al planetei

Roger Federer ramane cel mai bine platit jucator de tenis din lume, in ciuda problemelor de sanatate care l-au afectat in ultimele luni si care l-au impiedicat sa participe la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul a realizat venituri de 67,8 milioane dolari in perioada iunie 2015 - iunie 2016, conform revistei americane Forbes, citata de Agerpres.

Cel mai puternic desktop vine de la Razer si Maingear

E greu sa te mai entuziasmezi la perspectiva achizitiei unui sistem PC nou, dar daca va doriti cel mai puternic desktop, colaborarea dintre Razer si Maingear reuseste sa impresioneze. Maingear are deja o traditie cand vine vorba de realizarea unor sisteme de gaming, iar in urma unui parteneriat cu Razer, nu avea cum sa nu [].

Cum s-au distrat romanii, in statiunile montane, in acest weekend. Sinaia Forever, cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale si dulciuri alese (VIDEO)

Romanii s-au distrat pe cinste in statiunile montane! Mai ales ca la Sinaia este cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale, dulciuri alese si spectacole in aer liber. De toate.

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

Cel mai in varsta voluntar activ al Crucii Rosii in Romania. O femeie din Botosani inca munceste pentru semeni la 81 de ani

Maria Maxim are 81 de ani si este cel mai varstnic voluntar activ al Crucii Rosii Botosani. Fosta invatatoare este renumita in zona pentru actiunile sale umanitare. Octogenara ofera cadouri persoanelor cu handicap si miluieste saracii din pensia ei.

Mohammed a devenit cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor

Mohammed este cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor, dar nu apare in fruntea listei oficiale deoarece este scris si pronuntat in mai multe feluri. Anul trecut s-au nascut 7.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )