Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Momentul de sinceritate a lui Orban la lansarea programului de guvernare. Fac ceva la care putini se asteapta din partea mea. Nu ma voi referi la PSD

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul de sinceritate a lui Orban la lansarea programului de guvernare. Fac ceva la care putini se asteapta din partea mea. Nu ma voi referi la PSD

Premierul Ludovic Orban a scos atacurile la PSD din discursul de la lansarea programului de guvernare al PNL. Atacurile directe, caci seful guvernului a zugravit Romania din timpul guvernarii social-democrate din 2016 pana in 2019 drept una a coruptiei si saraciei. Dati-mi voi sa fac ceva care putini se asteapta din partea mea. Nu ma voi referi la PSD in acest discurs. nu vreau ca aceste alegeri sa fie ca toate cele din trecuT, a spus Orban, indemnand romanii sa iasa la vot si spunandu-le ce isi doreste el de la guvernare. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca liberalii isi propun sa reformeze din temelii sistemul sanitar din Romania. El a pr.

Lansarea programului de guvernare al PNL. Ministrul Agriculturii: Trebuie sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi seara, in cadrul evenimentului prin care PNL si-a lansat programul de guvernare, ca una dintre prioritatile liberalilor este consolidarea fermelor de familie.

Ludovic Orban: imi doresc ca fiecare copil care se naste in tara asta sa aiba acces la educatie si sa aiba sansa sa reuseasca in viata (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la lansarea programului de guvernare al liberalilor, despre prioritatile avute in vedere pentru urmatorii ani. in acest context, premierul s-a referit la asigurarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )