Libnet.ro
UNICEF

23:30

UE lanseaza o finantare de 8 miliarde de euro pentru 100.000 de IMM-uri

Adevărul Adevărul,
UE lanseaza o finantare de 8 miliarde de euro pentru 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana a deblocat 1 miliard de euro din Fondul european pentru investitii strategice FEIS), ce va servi drept garantie pentru Fondul European de Investitii FEI), care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii FEI - care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii) vor sa limiteze impactul pandemiei asupra intreprinderilor mici si mijlocii si asupra intreprinderilor mici cu capitalizare medie si deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100. 000 de IMM-uri, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a rezervat 8 miliarde de euro pentru IMM-urile afectate grav de pandemie

Comisia Europeana a anuntat luni ca deblocheaza 1 miliard de euro pentru finantarea a 100. 000 de int.

Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar

Comisia Europeana CE) si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana CE)si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

100 miliarde de euro pentru reducerea timpului de lucru, pe timpul Covid 19

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de la Bruxelles. Este vorba despre infiintarea unui fond numit SURE, in valoare de 100 miliarde de euro, din care statele membre vor putea lua imprumut sumele necesare pentru a sustine direct angajatii.

Siegfried Muresan propune un Fond de Solidaritate de 50 de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului

Eurodeputatul Siegfried Muresan, vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European, a propus, luni, crearea unui Fond European de Solidaritate impotriva Coronavirus in valoare de 50 de miliarde de euro. Fondul va avea ca obiectiv imbunatatirea sistemului medical din Europa pentru a face fata mai bine unor crize in sanatate de tipul pandemiei de COVID-19.

Generali a castigat in fata Omniasig asigurarea de raspundere civila catre terti a activitatii ROMATSA: Suma asigurata este de 900 milioane de euro pentru fiecare eveniment

Generali a castigat in fata Omniasig licitatia pentru furnizarea asigurarii de raspundere civila catre terti a activitatii Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA), valoarea finala a contractului fiind de 968. 990 de euro fara TVA), potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. Contractul, incheiat pe 2 ani, va acoperi prejudiciile produse unei terte parti in spatiul aerian national sau pe teritoriul national de catre ROMATSA. Daca riscurile asigurate se produc, asiguratorul trebuie sa fie pregatit sa achite pana la 900 de milioane de euro pentru fiecare eveniment. Vezi in articol care sunt riscurile ROMATSA care vor fi asigurate.

Fundatia Orange doneaza 400 de mii de euro pentru dotarea sectiilor ATI si achizitia de echipamente de protectie

Fundatia Orange aloca 400. 000 de euro pentru Crucea Rosie Romana, in vederea dotarii cu aparate de ventilatie artificiala a sectiilor ATI din spitale publice din tara, precum si pentru achizitionarea de echipamente de protectie, a anuntat, vineri, operatorul de telecomunicatii Orange.

Noi credite de 8 miliarde euro in total vor fi disponibile pentru 100.000 de mici afaceri din UE

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor avea sansa sa obtina de la banci noi credite, in valoare totala de circa 8 miliarde de euro, conform estimarilor Comisiei Europene.

Fond privat de 9,5 miliarde dolari, pentru firme IT, lansat in plina criza coronavirus COVID-19

In plina criza, americanii au lansat un nou fond de investitii, de 9,5 miliarde de dolari, pentru finantarea unor firme IT. Compania de investitii Insight Partners ajunge astfel la cel de-al 11-lea fond al sau, dupa ce inainte a finantat companii americane si europene, ca Twitter, Delivery Hero, Trivago, Udemy, Vinted.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )