Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un lant celebru de hypermarketuri a disparut din Romania

Antena3 Antena3,
Un lant celebru de hypermarketuri a disparut din Romania

Retailerul francez Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor Billa din Romania, la sapte luni de la demararea proiectului, scrie zf. ro. Procesul de remodelare s-a incheiat pe. continuă pe Antena3

Cum a disparut din Romania asistenta sociala, care contravenea ideologiei comuniste. Dupa 90 ne-am lovit de realitatea crunta

Ideologia comunista excludea problemele sociale, dar existau totusi copii abandonati, somaj mascat, suferinte umane si saracie, spune Doru Buzducea, presedintele Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, Doru Buzducea.

Scenariu-bomba. Unde ar fi fugit Gregorian Bivolaru din Romania

Scenariu-bomba in cazul fugii lui Gregorian Bivolaru din Romania. Yoghinul, considerat guru, a plecat din Romania chiar inaintea Festivalului Tantra din Danemarca. La Copenhaga, pe 18.

Mitsubishi Eclipse Cross este expus luna aceasta in cateva orase din Romania. SUV-ul ajunge in showroom-uri in decembrie

Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproductie, prezentat publicului din Romania cu 3.

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Crima oribila intr-un hotel din Romania

Crima oribila intr-un hotel din Romania. Un tanar de 20 de ani si-a ucis un coleg de 43 de ani in bataie in Hotelul Alcadibo din Pitesti. Cei doi erau colegi de munca la firma.

Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania, in Sun Plaza Bucuresti

Brandul american de moda Forever 21 deschide cel de-al doilea magazin Forever 21, cel mai mare din Romania, in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.

O cunoscuta echipa de fotbal din Romania isi schimba denumirea (FOTO)

CS Universitatea Craiova isi va schimba denumirea din Liga 1 cu sintagma Club de fotbal, potrivit realitatea. net. Noua denumire va fi folosita incepand cu sezonul 2018-2019, se.

O cunoscuta echipa de fotbal din Romania isi schimba numele

CS Universitatea Craiova anunta, printr-un comunicat pe site-ul oficial ca va incepe procedurile de schimbare a denumirii echipei de fobal din Liga 1, astfel incat sa contina sintagma.

Crima intr-un hotel din Romania

Un barbat a fost ucis de colegul sau de munca, in urma unei altercatii, intr-un hotel din Pitesti, potrivit Jurnalul de Arges. Cei doi erau cazati in respectivul hotel. Dupa ce barbatii au.

Crima CUMPLITA intr-un hotel din Romania! (FOTO)

Un barbat a fost ucis de colegul sau de munca, in urma unei altercatii, intr-un hotel din Pitesti, potrivit Jurnalul de Arges. Cei doi erau cazati in respectivul hotel. Dupa ce barbatii au.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )