Libnet.ro
UNICEF

17:16

Crima CUMPLITA intr-un hotel din Romania! (FOTO)

B1 B1,
 Crima CUMPLITA intr-un hotel din Romania! (FOTO)

Un barbat a fost ucis de colegul sau de munca, in urma unei altercatii, intr-un hotel din Pitesti, potrivit Jurnalul de Arges. Cei doi erau cazati in respectivul hotel. Dupa ce barbatii au. continuă pe B1

Crima intr-un hotel din Romania

Un barbat a fost ucis de colegul sau de munca, in urma unei altercatii, intr-un hotel din Pitesti, potrivit Jurnalul de Arges. Cei doi erau cazati in respectivul hotel. Dupa ce barbatii au.

Crima oribila intr-un hotel din Romania

Crima oribila intr-un hotel din Romania. Un tanar de 20 de ani si-a ucis un coleg de 43 de ani in bataie in Hotelul Alcadibo din Pitesti. Cei doi erau colegi de munca la firma.

Crima in timpul meciului FCSB-Dinamo, intr-un hotel din Pitesti. Care a fost motivul producerii tragediei

Doi colegi de munca din judetul Gorj, care lucrau la o companie producatoare de cabluri in Bascov, judetul Arges, s-au cazat la un hotel din Pitesti. Cei doi au consumat mult alcool, in timpul meciului.

Scenariu-bomba. Unde ar fi fugit Gregorian Bivolaru din Romania

Scenariu-bomba in cazul fugii lui Gregorian Bivolaru din Romania. Yoghinul, considerat guru, a plecat din Romania chiar inaintea Festivalului Tantra din Danemarca. La Copenhaga, pe 18.

Mitsubishi Eclipse Cross este expus luna aceasta in cateva orase din Romania. SUV-ul ajunge in showroom-uri in decembrie

Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproductie, prezentat publicului din Romania cu 3.

Un lant celebru de hypermarketuri a disparut din Romania

Retailerul francez Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor Billa din Romania, la sapte luni de la demararea proiectului, scrie zf. ro. Procesul de remodelare s-a incheiat pe.

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

Forever 21 deschide al doilea magazin din Romania, in Sun Plaza Bucuresti

Brandul american de moda Forever 21 deschide cel de-al doilea magazin Forever 21, cel mai mare din Romania, in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.

Fosta iubita a unui cunoscut cantaret, arestata pentru crima. Incredibil despre cine este vorba (FOTO)

Fosta iubita a fondatorului celebrei formatii BoyZone, Mark Walton , este acuzata ca si-a ucis bona dandu-i foc, potrivit The Independent. Bona, Sophie Lionnet avea 21 de ani si venise din Franta.

O cunoscuta echipa de fotbal din Romania isi schimba denumirea (FOTO)

CS Universitatea Craiova isi va schimba denumirea din Liga 1 cu sintagma Club de fotbal, potrivit realitatea. net. Noua denumire va fi folosita incepand cu sezonul 2018-2019, se.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )