Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un lant de supermarketuri anunta un spor de 25% pentru fiecare zi lucrata de angajati

Antena3 Antena3,
Un lant de supermarketuri anunta un spor de 25% pentru fiecare zi lucrata de angajati

In contextul extinderii epidemiei de COVID-19, un lant de supermaketuri din Romania a anuntat ca va acorda angatilor din magazine si depozite un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrata in aceasta perioada, incepand cu 9 martie, intrucat acestia sunt zilnic expusi in fata virusului. continuă pe Antena3

PENTRU FIECARE ZI LUCRATA IN PERIOADA 9-31 MARTIE: Mega Image va acorda angajatilor un spor suplimentar de 25%

Mega Image va acorda angajatilor din magazine si depozite un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrata in perioada 9-31 martie 2020, in contextul extinderii pandemiei de coronavirus, a anuntat retailerul.

Generali a castigat in fata Omniasig asigurarea de raspundere civila catre terti a activitatii ROMATSA: Suma asigurata este de 900 milioane de euro pentru fiecare eveniment

Generali a castigat in fata Omniasig licitatia pentru furnizarea asigurarii de raspundere civila catre terti a activitatii Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA), valoarea finala a contractului fiind de 968. 990 de euro fara TVA), potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. Contractul, incheiat pe 2 ani, va acoperi prejudiciile produse unei terte parti in spatiul aerian national sau pe teritoriul national de catre ROMATSA. Daca riscurile asigurate se produc, asiguratorul trebuie sa fie pregatit sa achite pana la 900 de milioane de euro pentru fiecare eveniment. Vezi in articol care sunt riscurile ROMATSA care vor fi asigurate.

CEC Bank anunta masuri speciale pentru a facilita plata pensiilor

CEC Bank a anuntat luni ca ia masuri speciale in aceasta perioada pentru a facilita plata pensiilor,.

Presedintele UEFA anunta luna august pentru incheierea sezonului actual

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a declarat ca luna august este termenul limita pentru incheierea actualului sezon, competitiile interne si cele de club din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )