Libnet.ro
UNICEF

08:15

PENTRU FIECARE ZI LUCRATA IN PERIOADA 9-31 MARTIE: Mega Image va acorda angajatilor un spor suplimentar de 25%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU FIECARE ZI LUCRATA IN PERIOADA 9-31 MARTIE: Mega Image va acorda angajatilor un spor suplimentar de 25%

Mega Image va acorda angajatilor din magazine si depozite un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrata in perioada 9-31 martie 2020, in contextul extinderii pandemiei de coronavirus, a anuntat retailerul. continuă pe Ziarul Bursa

Un lant de supermarketuri anunta un spor de 25% pentru fiecare zi lucrata de angajati

In contextul extinderii epidemiei de COVID-19, un lant de supermaketuri din Romania a anuntat ca va acorda angatilor din magazine si depozite un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrata in aceasta perioada, incepand cu 9 martie, intrucat acestia sunt zilnic expusi in fata virusului.

Anuntul Mega Image care priveste toti salariatii: se aplica inca din 9 martie

Mega Image, la fel ca alti retaileri din domeniul alimentar, trece printr-o perioada aglomerata. Sunt momente in care oamenii iau cu asalt magazinele, iar personalul trebuie sa faca.

Mega Image deschide noi magazine si face angajari urgente in cinci judete

Mega Image a anuntat ca va deschide noi magazine si va face noi angajari in orasele din cinci judete, oferind o gama variata de produse accesibile, inclusiv marca proprie si de la producatorii locali pentru a raspunde nevoilor diferite ale clientilor.

Mega Image deschide 7 noi magazine, in lunile aprilie si mai

Mega Image va deschide, pe parcursul lunilor aprilie si mai, sapte noi magazine in judetele Ilfov, Bacau, Timisoara, Cluj si Iasi, conform unui comunicat de presa al retailerului, transmis miercuri AGERPRES.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MARTIE - 6 APRILIE Recuperare furtunoasa pentru Nuclearelectrica, care marcheaza un salt de 10,8%

Impulsionate de dividendul generos propus de conducere actionarilor pentru AGA din 27 aprilie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au continuat recuperarea furtunoasa a deprecierii suferite la mijlocul lunii martie, actiunile emitentului urcand cu 10,83% in perioada 30 martie - 6 aprilie, in raport cu moneda euro, prefigurandu-se astfel a fi primele titlurile importante de la bursa locala care revin la nivelurile pre-Covid-19.

Generali a castigat in fata Omniasig asigurarea de raspundere civila catre terti a activitatii ROMATSA: Suma asigurata este de 900 milioane de euro pentru fiecare eveniment

Generali a castigat in fata Omniasig licitatia pentru furnizarea asigurarii de raspundere civila catre terti a activitatii Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA), valoarea finala a contractului fiind de 968. 990 de euro fara TVA), potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. Contractul, incheiat pe 2 ani, va acoperi prejudiciile produse unei terte parti in spatiul aerian national sau pe teritoriul national de catre ROMATSA. Daca riscurile asigurate se produc, asiguratorul trebuie sa fie pregatit sa achite pana la 900 de milioane de euro pentru fiecare eveniment. Vezi in articol care sunt riscurile ROMATSA care vor fi asigurate.

Retailerul care acorda mariri de salarii si beneficii speciale pentru angajati, in perioada COVID-19

In contextul extinderii pandemiei COVID-19, Mega Image anunta ca va recompensa angajatii prin continuarea aplicarii maririlor de salariu planificate, cat si prin acordarea de spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrata in aceasta perioada, incepand cu 9 martie, pentru angajatii din magazine si depozite, aflati in prima linie de expunere in fata virusului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )