Libnet.ro
UNICEF

18:30

Larisa, adolescenta din Galati disparuta vineri, a fost gasita. Anchetatorii inca incearca sa faca lumina in acest caz

Antena3 Antena3,
Larisa, adolescenta din Galati disparuta vineri, a fost gasita. Anchetatorii inca incearca sa faca lumina in acest caz

Larisa Maria Zaycsyc, o adolescenta de 14 ani, care a fost data disparuta ieri, dupa ce nu s-a mai intors acasa, in localitatea Sendreni, judetul Galati, a fost gasita azi. in cursul acestei dimineti,. continuă pe Antena3

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei!

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei! Moldoveanca, in varsta de 47 de ani, a stat 12 o.

O ieseanca a fost gasita intr-un sant, mancata de viermi. Vecinii spun ca ar fi consumat mult alcool

O femeie in varsta de 47 de ani a fost gasita in stare grava, intr-un sant din comuna ieseana Focuri, dupa mai bine de 12 ore de agonie. Aceasta avea o ureche plina de viermi si mai multe rani pe corp.

Doliu in lumea sportului! O fosta medaliata olimpic a fost gasita moarta

Fosta schioare Blanca Fernandez Ochoa, prima spaniola medaliata la Jocurile Olimpice de iarna, a fost gasita moarta miercuri, dupa mai multe zile de cautari pe un munte din comunitatea autonoma Madrid,.

Fosta schioare Blanca Fernandez Ochoa, data disparuta de cateva zile, a fost gasita moarta

Garda Civila spaniola a gasit, miercuri, in zona La Penota din comunitatea autonoma Madrid, cadavrul fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa, informeaza sport. es.

Tanara rapita de pe strada, la Caracal. Cum a fost gasita

O femeie din Caracal a sunat la 112 si a reclamat ca o fata a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-o masina care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de politisti, toate persoanele, respectiv trei barbati si doua femei, fiind duse la audieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )