Libnet.ro
UNICEF

07:15

Larisa Petrini, cel mai nou ambasador al lui Jamie Oliver in Romania.

România Liberă România Liberă,
Larisa Petrini, cel mai nou ambasador al lui Jamie Oliver in Romania.

Larisa Petrini, Managing Partner SaatchiSaatchi PR, este cel mai nou ambasador pentru Romania al Food Revolution Day, campanie initiata de renumitul bucatar Jamie Oliver. Ea se numara acum printre cei 300 de ambasadori din intreaga lume selectati pentru a sustine alimentatia sanatoasa, cinci dintre acestia fiind romani. Food Revolution Day care anul acesta se sarbatoreste la nivel international pe 17 mai, este ziua dedicata actiunilor de constientizare a beneficiilor alimentatiei . continuă pe România Liberă

Tell Me When You Ready, cel mai nou single Flo Rida Future

Dupa succesul pe care l-a avut cu cel de-al patrulea album, Wild Ones, Flo Rida a intrat din nou in studio, unde pregateste cel de-al cincilea material al lui. Cu toate ca artistul nu a precizat numele noului album si nici data de lansare, Flo Rida le-a dezvaluit fanilor lui primul single extras de pe .

Stefan Banica alearga printre stele! Vezi aici cel mai nou vidoeclip al artistului!

Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita alaturi de Pacha Man. Clipul, asa cum este si colaborarea cu Pacha Man, este atipic fata de celelalte videoclipuri cu care artistul si-a obisnuit publicul. Elementul-surpriza consta chiar in aparitia lui Radu-Stefan, fiul in varsta de 11 ani al lui Stefan Banica. Continue reading .

Cel mai nou virus pe Facebook, Dorkbot, se raspandeste pe chat-ul retelei de socializare

Bitdefender anunta aparitia unui nou virus transmis pe reteaua de socializare Facebook, detectat intr-o versiune initiala in urma cu doi ani de zile. Dorkbot, noua versiune a virusului Backdoor. IRCBot. Dorkbot,.

Gatsby-mania, cel mai nou curent retro

Luxul anilor 20, zugravit in filmul Marele Gatsby, inca exercita o fascinatie puternica. De ea profita industria hoteliera si cea a modei, care fac bani oferind clientilor adevarate salturi in timp.

Radeon HD 8970M, cel mai sprinten GPU pentru mobile de la AMD

Desi are mari sanse sa depaseasca orice GPU de la NVIDIA pentru mobile, cei de la AMD au fost mai rezervati in a-si lauda noua creatie: Radeon HD 8970M. Radeon HD 8970M este cel mai nou si mai performant GPU creat de AMD. Cu speranta ca va sta in top o perioada destul mare, AMD nu s-a sfiit sa-si laude noua placa video pentru mobile cu cat mai multe superlative. Are de doua ori mai multe nuclee decat Radeon 8800M, .

Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume.

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de autoritati pentru spargerea monopolului din sectorul telecom, informeaza Mediafax. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, averea lui Bill Gates 57 de ani) a urcat la 72,7 miliarde de dolari, cu 16% mai mult fata de inceputul anului, dupa ce actiunile Microsoft au crescut la cel mai .

Robinetul de bani s-a deschis. Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de.

Delia lanseaza cel mai fresh single Cineva la usa mea

Dupa succesul inregistrat cu Doi in unu ft. Mihai Bendeac, 7 milioane de vizualizari pe audio si 1 milion pe videoclip, si cu Sunrise Inc. pentru Love Me, Delia lanseaza Cineva la usa mea un single fresh ce aduce un sound nou si care ii pune perfect in valoare calitatile vocale. Adrian Sina este .

Cresterea economiei Poloniei, in cel mai lent ritm din ultimii 11 ani

Economia Poloniei a inregistrat, in trimestrul intai din 2013, cel mai lent ritm de crestere din ultimii 11 ani, ceea ce ar putea determina banca centrala a tarii sa reduca din nou dobanzile.

Simona Nae lanseaza cel mai fresh single 2 Nebuni feat Juju

Simona Nae, o voce recunoscuta de criticii muzicali si fani deopotriva, revine cu un single nou 2 Nebuni, o colaborare cu Juju. A colaborat cu Teatrul National de Opereta din Bucuresti, a pus voci pentru desene animate, s-a transformat de zeci de ori la concursul Te cunosc de undeva, dar nu a abandonat muzica.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )